Af - 03/08-16 06:02

50 døve hunde måtte flygte fra skovbrand - så åbnede fængslet sine døre50 døve hunde måtte flygte fra skovbrand - så åbnede fængslet sine døre

De indsatte var lykkelige for at kunne give de hjemløse hunde omsorg.

Bildstrecke im Grossformat »

Det sydlige Californien har været plaget af voldsomme skovbrande den seneste tid, der er blevet forværret af kraftige vinde, hvilket har sendt mange mennesker på flugt fra flammerne.

Søndag førte brandene til, at en hundekennellen, Deaf Dogs Rescue of America, pludselig måtte evakueres, men det var ikke nemt at få omplaceret de 50 hunde, der allesammen er døve.

Allan tager de bedste dyreselfies, du kommer til at se i dag
Allan tager de bedste dyreselfies, du kommer til at se i dag

Ejeren Lisa Tipton havde forgæves kontaktet andre kenneler og dyreværnsorganisationer i området, men så kom der hjælp fra en uventet kant, skriver ABC News.

California State Prison tilbød nemlig som de eneste at tage samtlige 50 hunde, fordi de i forvejen har et program, hvor de bruger hunde til at rehabilitere de indsatte, og det vakte ikke kun glæde hos Lisa Tipton og hendes mand Mark - fangerne var også særdeles begejstrede for de nye "indsatte".

SØDE BILLEDER! Baby og hund ligger i ske og putter
SØDE BILLEDER! Baby og hund ligger i ske og putter

- Hundene gør, at jeg føler mig som et menneske igen. At jeg betyder noget. Det giver mig muligheden for at tager mig af andre, at jeg kan elske nogen, siger den indsatte Jon Grobman til ABC News.

Lisa Tipton er taknemmelig for fængslets indsats. Hun er overbevist om, de udsatte hunde får den bedste behandling, de kan få.

Så farligt er det at blive slikket i ansigtet af en hund
Så farligt er det at blive slikket i ansigtet af en hund

- Jeg vidste, at hundene ville være i trygge hænder. Da jeg kom dagen efter, var de som om alle hundende smilede og hyggede sig, siger Lisa Tipton til ABC News.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx