Af - 28/08-15 07:42

Oldschool er cool: Stilet ‘hipster-morfar’ tager nettet med stormOldschool er cool: Stilet ‘hipster-morfar’ tager nettet med storm

En ældre tysk herre går i øjeblikket verden rundt takket være hans unikke tøjstil, der får nørrebros stolteste hipstere til at ligne vagabonder.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er ikke hugget i sten, at mænd mister deres sans for mode, når de er ved at ramme pensionsalderen. Det er denne ældre tyske herre et sprællevende eksempel på.

Günther Anton Krabbenhöft fra Berlin går nemlig klædt hver dag, som 21-årige hipstere fra Nørrebro kun tør drømme om. Accessories som butterfly, vest og farverige sokker (samt iPhone, naturligvis) er således et must, når han går udenfor en dør - og det har nu gjort ham berømt på nettet.

Hipsteren er død: Nu skal du være 'Yuccie'
Hipsteren er død: Nu skal du være 'Yuccie'

Mere end en halv million har liket billeder af ham fra Hovedbanegården i Berlin, der dukkede op på Facebook-siden Unilad for nylig, og det vælter nu ind med anmodninger om at følge hans private Instagram-profil.

- Jeg låner fra konventionel herremode, men jeg kan godt lide at bryde formel stil med unikke detaljer, forklarer Günther Krabbenhöft om sin opsigtsvækkende tøjstil, som han har hentet inspiration til fra herremoden fra 1920’erne, 1950’erne og 1960’erne, til Huffington Post.

Se hvad denne mand bruger sit skæg til
Se hvad denne mand bruger sit skæg til

- Jeg har altid gået op i, hvordan jeg går klædt. Og nu, i min alder, synes jeg, at denne stil er mest passende, siger han.

Det vides ikke, hvad ‘min alder’ er - det ville han ikke løfte sløret for i sit interview med Huffington Post. Rygter på nettet går på, at Günther Krabbenhöft er 104 år gammel - meeen, i så fald holder han sig aldeles glimrende.

Hans reelle alder er nok noget lavere, men han er alligevel blevet døbt ‘Hipster Grandpa’ (hipster-bedstefar) af internettet. Bedstefar kan han ikke løbe fra, da han har to børnebørn - men betegnelsen hipster bryder han sig ikke om.

Dansk mode hitter hos inderne og russerne
Dansk mode hitter hos inderne og russerne

- Hipster? Sikke en upassende beskrivelse af mig. Jeg er bare en ganske almindelig gammel mand, som blot kan lide at gå klædt individuelt, og som har det overvældende sjovt i livet, siger han.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx