Af - 27/04-14 19:57

Stephen var døende: Nu har hans sygdomsforløb taget en utrolig drejningStephen var døende: Nu har hans sygdomsforløb taget en utrolig drejning

Stephen havde sagt farvel til livet, men en bizar hændelse, som fandt sted lørdag, har givet ham fornyet håb.

storybild

Stephen Sutton (Billede: Facebook)

19-årige Stephen Sutton fra Storbritannien sagde forleden et sidste farvel til sine tusindvis af Facebook-følgerne, da en uhelbredelig kræftsygdom så ud til at tage livet af ham.

Stephen opdaterede Facebook på sit dødsleje - nu indsamler han millioner
Stephen opdaterede Facebook på sit dødsleje - nu indsamler han millioner

Hans farvel gik verden rundt, og donationerne rullede samtidig ind til den indsamling for kræftsyge unge, som Stephen Sutton oprettede.

Men noget tyder på, at den kræftsyge unge mand i første omgang har snydt døden, for han lever stadig, og lørdag oplevede Stephen Sutton fra sit sygeleje noget, han selv kalder "bizart", og det har medført, at han nu har det rigtig godt.

På hans Facebook-side "Stephen's story", hvor mere end 400.000 personer følger hans sygdomsforløb, beskriver han søndag hændelsen.

- Midt på eftermiddagen startede jeg med at hoste, og det blev værre og værre, som dagen skred fremad. Om aftenen forsøgte jeg at sætte mig i en stol, fordi jeg var træt efter nogle besøg, men jeg bad med det samme sygeplejersken om at hæve ilt-tilførslen, fordi jeg havde svært ved at trække vejret. Jeg lagde mig tilbage i sengen, hvor min vejrtrækning stabiliserede sig, men det var stadig ikke godt, forklarer Stephen Sutton i sin Facebook-opdatering.

Ufatteligt stærk ung mand: Siger farvel fra sit dødsleje
Ufatteligt stærk ung mand: Siger farvel fra sit dødsleje

Men hurtigt blev det værre, og den unge mand troede på et tidspunkt, at han var ved at blive kvalt.

- Pludselig var jeg i stand til at tvinge et ovalt og rødt objekt ud gennem min mund. Min vejrtrækning blev herefter bedre, men jeg brugte stadigvæk de næste timer på at hoste voldsomt. Men med tiden blev det bedre, og min vejrtrækning har nu forbedret sig markant. Det er helt utroligt, og jeg kan næsten ikke beskrive det, siger han.

- Her til morgen (søndag. red.)har jeg slet ikke brug for at få tilført ilt, og jeg har det helt fantastisk.

Stephen Sutton er efterfølgende blevet undersøgt af hospitalets læger og har snakket med dem, om hvad det røde objekt var, og der er muligvis tale om en svulst, som han har hostet op.

- Jeg har det rigtig godt, og jeg føler ikke nogen smerter, og jeg har det rent faktisk bedre nu, end jeg da jeg blev indlagt sidste søndag. Jeg tager stadig en dag ad gangen, men lige nu virker det til, at dagene bliver ved med at komme, skriver han.

Lægerne omkring Stephen Sutton vil nu undersøge ham yderligere og inddrage den nye udvikling i deres vurdering af hans tilstand.Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har du en elektronisk p-skive? Så...
bt.dk
Sigmund fra 'X Factor' langer ud...
bt.dk
Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Joachim og Marie besøgte Danmarks...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx