Af - 25/10-16 13:16

Ægteskab slut efter to timer på grund af brudens snapchat fra brylluppetÆgteskab slut efter to timer på grund af brudens snapchat fra brylluppet

Parret havde en klar aftale. Men den kunne kvinden ikke leve op til

Bildstrecke im Grossformat »
Snapchat er blevet en del af hverdagen for rigtig mange unge (og gamle). Klik gennem galleriet her for at se nogle smarte tricks, man kan bruge i appen. De fleste ved, at man kan ændre farven for ens smarte tekst på Snapchat. Men hvad de færreste ved er, at man faktisk kan vælge en forskellig farve for hvert eneste bogstav! Det kræver blot, at man efter at have skrevet en tekst trykker på det lille "T" øverst på skærmen, holder inde på de ønskede bogstav for at markere dem og vælger en farve for hvert enkelt. Voila! For folk med Android-telefoner er det en selvfølge at kunne bruge sort og hvid i Snapchat. Men er man iPhone-bruger, skal man igennem et par skridt, før man kan bruge de ellers meget normale farver. For at tegne med hvid skal man holde sin finger inde på farvepaletten og trække den til det øverste venstre hjørne. Vil man tegne med sort, skal man holde inde på farvepaletten og trække mod bunden af skærmen. Efter man har optaget en film på Snapchat, kan man vælge at bruge en række emojis til at gøre optagelsen lidt federe. For at vælge en emoji trykker man på firkanten til venstre for T'et øverst på skærmen. Man kan derefter sætte den fast på en af de ting, man har filmet, ved at holde inde på emojien, når man har sat den det sted, man ønsker at den skal sidde fast på. For at se om dine venner følger dig tilbage på Snapchat, kan du gå ind på deres profil. Hvis du her kan se, hvad deres "Snapchat-score" er, kan du være sikker på, at de også følger dig. Hvis ikke, så skal du måske lige have en snak med din "ven".

Se fire smarte Snapchat-hack i galleriet øverst.

Ingen Snapchat under brylluppet.

Sådan lød aftalen mellem en saudiarabisk mand og kvinde, der forleden blevet gift.

Se fire smarte Snapchat-hacks i billedgalleriet!

Parret havde sågar indgået en ægteskabspagt forinden, der forbød dem hver især at dele billeder over Snapchat, Twitter eller Instagram fra bryllupsceremonien.

Det skriver det britiske nyhedssite metro, som citerer det saudiarabiske medie Okaz.

Bruden kunne dog ikke finde ud af at leve op til sin del af aftalen, og under brylluppet valgte hun alligevel at dele billeder med sine veninder på Snapchat.

Så mange unge fortryder deres snap - her er Joannas grund
Så mange unge fortryder deres snap - her er Joannas grund

Som konsekvens valgte gommen efter bare to timer at afbryde brylluppet. Han vil nu skilles fra sin kone.

Kvindens familie mener, at aftalen til at begynde med har været uretfærdig, mens mandens familie mener, at han er i sin gode ret til at søge om skilsmisse.

LÆS OGSÅ: TV: Kendt DJ filmer fødslen af sin første søn på Snapchat

LÆS OGSÅ: SNAPCHAT-GALLERI: Her er danskernes geniale billeder

LÆS OGSÅ: Vildt Snapchat-galleri: Ungt dansk par taget i hed sex i lånebil

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx