Af Sebastian Kirk - 16/09-17 20:22

Elena fortæller om sin bizarre fetish: - Jeg tænder på at suge blodElena fortæller om sin bizarre fetish: - Jeg tænder på at suge blod

Elena har en fetish, der er noget mere ekstrem end de flestes: Hun tænder på at suge blod.

The Monster trailer

De fleste mennesker har en eller flere specifikke ting, de tænder på, når det kommer til seksualitet. For nogle er det små uskyldige ting som frækt lingeri eller fødder - for andre er det noget mere voldsomt.

For tyske Elena er det blod, der får hende i stødet.

Den unge kvinde, der er vokset op i Tyskland men bosat i Sverige, fortæller i et interview med svenske Nyheter24, at hun har været fascineret af blod, siden hun var en lille pige. Dengang var hun ikke klar over, at det bundede i noget seksuelt, men hun var helt vild med splatterfilm - især vampyrfilmen Blade fra 1998.

»Noget i mig sagde mig, at det var anderledes - at det måske var bedst, hvis jeg ikke talte om det,« fortæller Elena, der indtil for nylig har holdt sin fetish hemmelig for omverdenen.

Som 15-årig fik Elena sin første kæreste og havde sex for første gang. Det var på det tidspunkt, at blod blev til mere end en fascination for hende. Hun begyndte at fantasere om at inkludere blod - at smage på det - som led i selve sexakten.

Der gik dog lang tid, før hun udlevede sin drøm. I mange år forblev det en fantasi, hvilket gjorde, at hun i perioder var ekstremt frustreret. Hun tænkte på blod konstant og havde svært ved at koncentrere sig på sit arbejde.

»Det lyder egentlig fjollet, for seksuel frustration er noget, vi overdriver med i dagligdagen: “Jeg har ikke fået noget i en uge - jeg er seksuelt frustreret”. Men rigtig seksuel frustration har jo virkelig alvorlige konsekvenser. Som søvn- og appetitmangel, depression og alt muligt andet. Det var også det, jeg oplevede,« fortæller Elena.

Men som 20-årig realiserede hun sin drøm. Her fandt hun sin første 'donor', som man kalder en person, der lader andre mennesker suge ens blod. Det fænomen har metroxpress tidligere skrevet om, idet det også finder sted i Danmark.

LÆS OGSÅ: Danske vampyrer drikker blod fra faste donorer

LÆS OGSÅ: Interview: En dansk vampyrs bekendelser

Elenas donor var en pige, og de to havde ikke et decideret seksuelt forhold.

»Vi har aldrig haft sex på den måde hverken før eller siden. Der var bestemt en slags seksuel kontakt, men der var intet samleje. Vi har vist ikke engang set hinanden halvnøgne,« forklarer Elena.

Men hun fik bekræftet, at blod er hendes helt store turn-on, og i dag har hun en fast kæreste - en mand - som også er hendes donor.

Tidligere i år havde den svenske dokumentarfilm 'The Monster' premiere. Her åbner Elena op om sit liv som 'vampyr'. Du kan se traileren til filmen i toppen af artiklen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Emmas billede er blevet misbrugt igen...
bt.dk
Tv-seere chokerede over OL-stjernes...
bt.dk
Stort cykelhold på randen af konkurs:...
bt.dk
63-årig mand stukket ned af...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx