Af - 30/03-16 17:21

12 sexstillinger, som dovne typer vil elske12 sexstillinger, som dovne typer vil elske

Sådan når I 'i mål' på den mindst krævende måde.

Bildstrecke im Grossformat »

Avancerede sexstillinger skal dog afprøves varsomt - det kan nemlig også være småfarligt. Forskere har fundet frem til den sexstilling, der er forbundet med størst risiko for at skade mandens penis.

Nogle dage er det bare for besværligt at rode sig ud i de avancerede stillinger, men så er det godt, at der findes nogle magelige stillinger til de dovne dage. Cosmopolitan har samlet 12 bud på hvordan du får mest mulig stimulering ud af de knapt så krævende positioner. Så er du rustet til netflix and (ekstra meget) chill.

Denne normale sexstilling kan være farlig for kvinder
Denne normale sexstilling kan være farlig for kvinder

Snavset ske


Læg jer på siden - med ham bag dig, så i vender samme vej. Skub din røv ind til ham, så han kan trænge ind i dig. Læg din hånd på hans, og vis ham, hvordan du vil have han skal røre ved klitoris. Få ham til at skifte mellem dine bryster og din klitoris. Stillingen er perfekt til doven elskov, og faktisk ligger man så tæt at det forhøjer itimiteten.

Grib mod himlen


Vælg en flade der ikke kan bevæge sig. Et hovedgærde eller kanten af badekaret, hvis du har god plads på badeværelset. Læg dig på ryggen og stræk armene over hovedet, så dine håndflader hviler fladt på hovedgærdet, eller hvilken anden flade i nu har valgt. (Lidt som om du 'skubber til taget' over hovedet på dig'). Når han er inde i dig, i missionærstillingen, så klem benene så langt sammen du kan. Hans penis vil gnubbe mod dine inderlår hver gang han skubber ind. Ubevægeligheden her, vil gøre det muligt at penetrere dybere, og give dig større nydelse.

Den frække dinglestilling


Start med at lægge dig på ryggen for fodenden. I skal have fat i missionærstillingen, og når i begge er tæt på klimas, så ryk op mod sengekanten indtil dit hoved, dine skuldre og dine arme hænger baglæns ned over kanten mod gulvet. Blodet vil stømme til dit hoved, og du kan opleve en erotisk omvæltning, når du kommer.
Hvis du bliver for svimmel, så kravl op igen. Hvor lækkert det end lyder, så er det ikke meningen at du skal besvime i orgasmen.

8-tallet


Læg dig på gulvet med ansigtet mod loftet og et par puder under numsen. Bøj knæene let og spred benene vidt. Armene kan du lægge over hovedet eller ned langs siden. Din partner skal penetrere dig med hænderne på gulvet, ved siden af dit hoved. Han skal bevæge sig ind i dig med otte-tals bevægelser, mens han gnider mod din klitoris. Det her er en langsomt opbyggende stilling der nemt giver dig orgasme, der giver dig mulighed for at ligge på ryggen mens han tilfredsstiller dig.

Spindelvævet


Læg jer på siden med ansigterne mod hinanden. Kryds jeres ben som sakse, så du er helt tæt på, og han kan komme dybt ind i dig. Som oftest involver dette spindelvæv af

Gymnasieelever udstiller hinandens sexliv i sladderblade
Gymnasieelever udstiller hinandens sexliv i sladderblade

Elektrisk gildebande


Læg dig på maven på sengen eller gulvet med strakte ben, en lille smule spredte. Albuerne og underarmene i gulvet. Han sætter sig præcis bag din numse med sine ben oppe og fødderne omkring der hvor du har dine albuer. Han vender altså med maven op mod loftet og med hænderne på hver side af kroppen for støtte. Han læner sig let tilbage og trænger ind i dig. Mens han rokker frem og tilbage kan du samle benene mere for en 'strammere' oplevelse. Du kan ikke rigtig bevæge dig, så du skal bare slappe af og nyde det og overgive al kontrol til ham.

Facebooksider udleverer gymnasieelevers sexliv
Facebooksider udleverer gymnasieelevers sexliv

Dragen


Læg dig på maven med dine arme over hovedet med en pude eller to under underlivet. Spred benene en smule. Få din partner til at strække sin krop over din når han trænger ind i dig, så han ligger på samme måde sig dig. I stedet for hurtige bag-fra stød, så få ham til at bevæge sig i cirkulerende og svajende bevægelser. Bed ham om at udforske de mere oversete steder på din krop som for eksempel din ryg eller nakken - han kan gøre det med tungen eller måske med tænderne. Denne stilling handler bare om dig, dig, dig.

Drej hende til siden


Om på siden og løft dit øverste ben, mens du holder det nederste ben strakt på sengen. Din mand skal sidde over dit nederste lår, som en saddel mens han 'krammer' det øverste strakte ben. Du kan støtte dit underben på hans skulder. Når han er inde i dig, så skal han dreje og vippe sine hofter når han støder ind i dig. For maximal nydelse.

Stramt klem


Læg dig på maven og hold dine ben strakte men en lille bitte smule spredte. Hvil armene langs siderne eller stræk dem ud foran dig. Din fyr skal strække sin krop over din og hvile på albuerne så al vægten ikke ligger på dig. Hans ben skal ligge uden på dine. Når han trænger ind, så saml dine ben og kryds dem ved anklerne. Når du strammer lårene vil han føle at han er ekstra dybt inde i dig, og han kan række ind under dig, og lege med dine bryster, eller presse sine læber mod din nakke eller nippe dig i øreflippen.

Så meget sex får du i et parhold i forhold til singler
Så meget sex får du i et parhold i forhold til singler

Spektakulær røvsigt

Få din man til at sidde op på sengen, så hans ben er strakte foran ham ned mod foden af sengen. Vend dig rundt og sadl op på ham. Med ryggen mod ham. Og sænk dig ned over hans penis. Stræk benene bagud, så de er næsten bag ham, og sænk overkroppen ned mod sengen mellem hans fødder/ben. Skub dig op og ned og brug hans fødder til at flytte dig selv med. Denne stilling giver dig fin kontrol over hastighed, dybde og stimuleringens intensitet.

23 ting du SKAL prøve under sex mindst én gang, før du dør
23 ting du SKAL prøve under sex mindst én gang, før du dør

Sexet pause


Denne stilling giver rum til et stille øjeblik midt i al madras galskaben. Rul om til siderne - ansigt mod ansigt, vikl jeres ben sammen, og pres brystet mod hinanden. Byg langsomt op til endnu et klimax.

Spaghettistillingen


Læg dig på siden med en pude under hovedet for ekstra støtte. Han skal knæle direkte bag din mås og læne sig let henover din krop. Han skal skubbe et af sine knæ mellem dine ben for at sætte kroppen i stilling til at penetrere dig. Han placerer en hånd på din ryg for at støtte sig selv, mens din krop skal forblive så slasket som en nuddel. Når du ligger sådan her, så er han i vinkel til at komme dybere - og så kan han lege med dine bryster eller række rundt og stimulere klitoris imens.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sportschef rasende over sag: 'Jeg er...
bt.dk
9-årig dreng dræber sin 13-årige...
bt.dk
68-årige Preben forstår ikke...
bt.dk
Se billederne: Han gør alt for at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx