Af - 14/08-14 09:45

22-årig sexanklaget dansker skal for retten i New York i dag22-årig sexanklaget dansker skal for retten i New York i dag

Torsdag skal retten i New York afgøre, om der skal rejses tiltale mod Malthe Thomsen.

storybild

(Billede: Polfoto/arkivfoto)

Den danske pædagogstuderende Malthe Thomsen er sigtet for seksuelle overgreb på 13 børn i New York. Overgrebene skulle angiveligt have fundet sted på den institution, som han har arbejdet på.

Og torsdag skal han endnu en gang for retten, hvor en dommer skal beslutte, om der skal rejses tiltale mod den 22-årige dansker. Det skriver TV2.dk.

Dansk studerende afviser anklager om sexkrænkelser
Dansk studerende afviser anklager om sexkrænkelser

Han blev anholdt og sigtet for de seksuelle overgreb 27. juni. Derefter sad han fængslet på Rikers Island i 12 dage, hvorefter han blev løsladt mod en kaution på 1,1 mio. kroner.

Ifølge TV2, der har talt med Malte Thomsens forsvarer, er det ikke muligt, at han har stået bag overgrebene, da de har fundet sted på udflugter, hvor de 13 børn har været under opsyn.

Advokat: 22-årig pædofili-sigtet truet i fængslet
Advokat: 22-årig pædofili-sigtet truet i fængslet

Det virker dog ejendommeligt, at der bliver afholdt et retsmøde torsdag, da kvinden bag de voldsomme anklager i skrivende stund er taget på ferie i Grækenland og først kommer tilbage i september.

Ifølge TV2.dk er de 13 børn blevet indkaldt til retten torsdag, men det vides endnu ikke, hvad de har fortalt til myndighederne. Malthe Thomsens forsvarer forudsiger, at han stadig kommer til at være iført en fodlænke, når dagen er omme.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Zoologisk Have i København: Uventet...
bt.dk
Se billedet Mand købte fotografi på...
bt.dk
Politifolk dømt: Blev bestukket af...
bt.dk
God timing? Zuckerberg solgte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx