Af - 18/06-16 15:01; Opdateret: 18/06-16 15:20

18-årige Remi fejrede, hun blev student - men så fik hun den værste besked18-årige Remi fejrede, hun blev student - men så fik hun den værste besked

Den bedste dag blev pludselig til den værste.

Bildstrecke im Grossformat »

18-årige Remi Kbaika og hendes 20-årige søster var endelig blevet studenter, men de de kom hjem, lå der et brev fra den svenske udlændingestyrelse, Migrationsverket, der fortalte dem, at de ikke længere måtte være i Sverige.

De to piger flygtede i 2007 til Sverige fra krig og problemer i Libanon, og i tiden siden har pigerne brugt på at få venner, arbejde, og nu altså en uddannelse, men på grund af den store tilstrømning af flygtninge, skal familien nu forlade Sverige.

Højesteret sagde nej: Sådan vil Messerschmidt alligevel smide Levakovic ud
Højesteret sagde nej: Sådan vil Messerschmidt alligevel smide Levakovic ud

- Vi ønsker ikke at rejse tilbage, aldrig. Vi er opvokset her og har problemer i Libanon, Jeg kan slet ikke forestille mig at bo der. Det er umuligt, jeg tror vi kommer til at dø der, siger Remi Kbaika til Nyheter24.

Selvom beslutningen om at de skal forlade landet allerede er truffet, så har de fået lov til at få et sidste møde med de svenske myndigheder, hvor de vil forsøge at præsentere deres situation, men indtil videre er de ikke håbefulde.

- Vi kan lide at være i Sverige. Her har vi vores venner og går i skole. Der er stadig uro i Libanon, og vi er i fare der, så vi kan ikke rejse tilbage.

Den store tilstrømning af flygtninge til Sverige har gjort, at afviste asylansøgere nu får inddraget al økonomisk støtte og bliver bedt om at forlade landet.

Regeringen vil udfordre konventioner om tålt ophold
Regeringen vil udfordre konventioner om tålt ophold

Remi Kbaika og hendes familie fik afslag for flere år siden, fordi Libanon ikke bliver vurderet som et farligt land.

Men alligevel mener familien, det er for farligt for dem.

- Vi har ingenting i Libanon. Jeg er sikker på, vi kommer til at dø, hvis vi skal rejse tilbage, siger hun til Expressen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx