Af Webstud/AS - 10/01-17 06:45

Bokselegender skal træne Chris Brown og Soulja Boy til deres kampBokselegender skal træne Chris Brown og Soulja Boy til deres kamp

To amerikanske sangere skal dyste mod hinanden. Nu melder bokseverdens legender sig på banen for at træne dem.

Bildstrecke im Grossformat »

Et af de varmeste emner i hiphop verden, er Chris Brown og Soulja Boys boksekamp, der skal afslutte deres pigede diskussion på Instagram. Nu melder bokselegender sig på banen for at træne de unge musikere. Det skriver BBC.

Verdenskendte rappere skal slås mod hinanden
Verdenskendte rappere skal slås mod hinanden

Soulja Boy kommenterede på Chris Browns ekskærestes billede og lagde en video op, hvor han kaldte Chris en ‘cokesniffende nigga’, der tager stoffer foran sin datter. Det fandt den 27-årige sanger sig ikke i, og nu skal det afgøres ved nævekamp.

Dansk pop og tysk rap redder stemningen i Brøndby
Dansk pop og tysk rap redder stemningen i Brøndby

At to så store profiler som Chris og DeAndre, som Soulja Boy rigtigt hedder, skal slås, vækker naturligvis stor interesse fra andre boksere, rappere og pengemænd.

Da kampen blev annonceret gik der derfor ikke mange minutter før 50 Cent meldte sig på banen. Han ringede til verdens rigeste bokser, Floyd Mayweather, som blev træner for Soulja Boy.

Popstjerne anholdt for groft overfald efter timelangt drama
Popstjerne anholdt for groft overfald efter timelangt drama

Nu har en anden legendarisk bokser meldt sig på banen, nemlig selveste Mike Tyson, som vil lære Chris Brown et trick eller to. Det var ikke gode nyheder for DeAndre, som frygter, at Tyson lærer Brown at bide sin modstanders øre af.

Det gjorde Mike Tyson nemlig i 1997, da han kæmpede mod en tredje legendarisk bokser, Evander Holyfield, og det frygter Soulja, at han gør igen. I en video, med over en halv million views, lagt op på Tysons Instagram, fortæller han, at han vil lære Chris Brown alle de beskidte tricks

A video posted by Mike Tyson (@miketyson) on


LÆS OGSÅ: Chris Brown amok på Ibiza: Efterlod lejlighed fyldt med bræk og urin

LÆS OGSÅ: Skandale-koncert: Anmelderne sviner ringe Chris Brown

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Andreas Christensen scorede...
bt.dk
Åh nej: Sibirisk kulde på vej - her...
bt.dk
Soldat faldt om før prins Henriks...
bt.dk
Dansk sportsstjerne gør uventet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx