Af - 09/09-15 07:43; Opdateret: 09/09-15 07:56

TV: Glem spyttemanden: Kvindelig fotograf sparker ud efter barnTV: Glem spyttemanden: Kvindelig fotograf sparker ud efter barn

En dansk mand der efter sigende råber skældsord og spytter mod flygtninge, har i dag været på alles læber, men er hende her værre?

storybild

I Ungarn løb flere hundrede flygtninge tirsdag fra politiet, efter de var brød ud fra stedet, hvor de skulle registreres. Det skriver uk.businessinsider.com.

Nu viser en video, der er publiceret på Twitter, at journalister og kamerafolk står klar for at filme episoden, men i slutningen af videoen sker noget opsigtsvækkende.

TEST DIG SELV: Hvor meget ved du om flygtninge?
TEST DIG SELV: Hvor meget ved du om flygtninge?

En kamerakvinde spænder ben for en mand, som løber med en lille dreng i armene. Manden falder med drengen - og dér slutter videoen.

Det er kamerakvinden i den lyseblå skjorte - du skal holde øje med.


En anden video viser, hvordan samme kvinde - som ifølge uk.businessinsider.com skulle arbejde for en ungarsk tv-station - sparker ud efter to andre flygtninge - hvoraf den ene er et barn - mens de løber hen over markerne væk fra politiet.


De to videoer har allerede fået mange personer til at bryde ud i raseri på de sociale medier. Tv-stationen, som kvinden var ansat hos, skulle ifølge en Facebook-opdatering have fyret hende.


LÆS OGSÅ: Øjenvidne om spyt mod flygtninge: - Jeg begyndte at græde

LÆS OGSÅ: Så er det fikset: Udskældt billede får en kærlig overhaling

LÆS OGSÅ: Her er billedet, der lige nu får danskerne til at rase

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx