Af - 07/08-16 12:44; Opdateret: 07/08-16 14:28

Flere timer langt drama på tysk restaurant slut:  Politi anholder såret mandFlere timer langt drama på tysk restaurant slut: Politi anholder såret mand

Tysk politi anholder mand, der havde forskanset sig på en restaurant.

Opdateret: Tysk politi har stormet restauranten og anholdt manden, der havde forskanset sig i restaurantens kælder. Tidligere meldinger gik på, at manden var bevæbnet, hvilket dog ikke viste sig at være tilfældet. Det skriver den tyske avis Bild.

Et flere timer langt drama er slut i den tyske by Saarbrücken i det vestlige Tyskland, tæt på den franske grænse.

Her fik politiet - ifølge flere tyske medier- tidligt i formiddags meldinger om, at en mand havde barrikaderet sig på en balkan-restarant ved navn Dubrovnik, og at manden var bevæbnet og dækket i blod. Det satte gang i en større politiaktion, hvor politiet afspærrede området, og i timevis forhandlede politiet med manden om hans overgivelse.

Manden troppede ifølge Bild op på restauranten ved 9.15-tiden og råbte "alle ud", hvortil rengøringspersonalet flygtede fra restauranten, som endnu ikke havde åbent på det pågældende tidspunkt.

Der var op ad formiddagen ingen meldinger om gidsler eller et eventuelt politisk motiv. Flere medier har dog skrevet, at der ifølge politiet skulle være tale om en mand, der er psykisk ustabil. Manden menes at være svigersøn til ejeren af restauranten og skulle oprindelig komme fra Makedonien, men har boet i Tyskland i flere år.

Bild sendte tidligere i formiddags live på deres Facebook-side fra politiets afspærring få hundrede meter fra restauranten. Se nedenfor.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx