Af - 06/07-14 11:36; Opdateret: 06/07-14 12:37

Mirakel: Baby snød abort og fødes sund og raskMirakel: Baby snød abort og fødes sund og rask

Michelle Hui mistede sit barn seks uger inde i sin graviditet, men en afsluttende scanning ændrede alt.

storybild

Michelle Hui, som fødte Megan tilbage i februar. (Billede: Facebook: Michelle Hui)

31-årige Michelle Hui fra Irland var knust, da hun seks uger inde i sin tredje graviditet måtte sande, at hun i juli sidste år havde mistet sit barn.

Fem scanninger på hospitalet bekræftede i de følgende dage mareridtet, og for at undgå infektioner tog Michelle Hui en abortpille.

- Det var helt forfærdeligt, og jeg husker næsten ikke noget fra de ti dage, fra hvor jeg mistede barnet og rendte til scanninger på hospitalet, siger Michella Hui til The Mirror.

23-årig kvinde nedbryder tabu med bikini-billede
23-årig kvinde nedbryder tabu med bikini-billede

Men på mirakuløs vis var der pludseligt liv at spore, da Michelle Hui gik til den afsluttende undersøgelse.
Scanninger viste nu, at hjertet slog, og de overraskede læger kunne herefter analysere sig frem til, at Michelle Hui havde været gravid med tvillinger, og at én af dem havde overlevet aborten.

- Jeg kunne næsten ikke tro mine egne øjne, men jeg ville ikke sætte forventningerne for højt, fordi vi allerede havde været så meget igennem, siger Michelle Hui, som i forvejen er mor til to.

- Lægen forlod lokalet under scanningen og kom bagefter tilbage sammen med en læge mere. De foretog begge en scanning mere, hvorefter de sagde 'Du tror det aldrig, men vi ser hjerteslag'. Det var helt utroligt, siger Michelle Hui.

Klage over ammende mor tog en uventet drejning
Klage over ammende mor tog en uventet drejning

Hun fødte i februar en datter, som i dag er 18 uger gammel. Hun hedder Megan, og hun er sund og rask.

- Megan har det godt, og hun er en sund baby. Lægerne har sagt til os, at det er et mirakel, og de har aldrig set noget lignende, fortæller Michelle Hui

- Hun er vores lille mirakel. Vi har altid været en stærk familie, men det her har bare gjort os stærkere, og jeg ville ikke have været i stand til at gennemgå alt det her, hvis ikke det havde været for min mand og mine to børn, siger hun.

Jordemoderforeningen i Irland fortæller til The Mirror, at episoder som denne er uhyre sjældne.

Mirakel: Fire-årig slipper med småknubs
Mirakel: Fire-årig slipper med småknubs

- Jeg har aldrig før hørt om en fødsel, efter at kvinden har taget en abortpille. Jeg kan ikke komme i tanken om nogen medicinsk forklaring - det må være held, siger Katherine Hales, som har været jordemoder i mere end 20 år.

- Det er et helt ekstraordinært tilfælde, siger hun.Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx