Af Fie West Madsen - 17/12-17 10:51

Jasmine fik beskeden om, at hendes kæreste var utro: Men sandheden fik alle til at grineJasmine fik beskeden om, at hendes kæreste var utro: Men sandheden fik alle til at grine

Jasmine Rios fik for nylig en besked, der kunne knuse de flestes juleglæde.

storybild

Jasmine fik at vide, at hendes kæreste var utro. Men der vidste sig at ligge en noget anden forklaring bag.

Jasmine Rios fik for nylig en besked, der kunne knuse de flestes juleglæde. En af hendes medstuderende på The University of Texas i San Antonio i USA gjorde hende opmærksom på, at hendes kæreste tilsyneladende var hende utro med en anden pige.

Det skriver The Independent.

Heldigvis skulle historien vise sig at være en ganske anden - og noget mere opmuntrende - men det vidste den medstuderende Rebekah ikke, da hun sendte Jasmine Rios en besked.

'Jeg ved godt, vi ikke kender hinanden, men bare har været bekendte på Twitter i et stykke tid. Jeg går også på UTSA. Men fra alle dine billeder her genkender jeg en, som jeg tror er din kæreste, i biblioteket, og han er her med en pige, og han er sød og rører meget ved hende,' skrev den medstuderende Rebekah i den tro, at hun hjalp en medsøster.

Jasmine Rios tog dog beskeden med ophøjet ro, og selvom hun var taknemmelig for Rebekahs opmærksomhed, kunne hun samtidig fortælle, at hendes kæreste på ingen måde var hende utro. For hun sad faktisk sammen med ham, da hun modtog beskeden.

'Tak, fordi du fortæller det, men det er ikke min kæreste. Han har en enægget tvillingebror,' svarede Jasmine Rios i en besked til Rebekah, hvor hun også forklarer, at pigen var broderens kæreste.

Derefter har hun delt et opslag på Twitter, hvor hun forklarer den noget bizarre situation.

'Så min kæreste har en enægget tvillinge, og nogen troede, at min kæreste var mig utro, men det var i virkeligheden hans bror og hans kæreste. Tak for at have min ryg!' skriver Jasmine på Twitter.

Opslaget er i skrivende stund delt mere end 45.000 gange og liket mere end 246.000 gange. Jasmine Rios selv har også på Facebook delt flere opslag om hændelsen, og hvordan den er gået verden rundt.

Flere roser Rebekah for at være der for Jasmine - også selvom det skulle vise sig at være unødvendigt.

En enkelt Twitter-bruger fortæller også, at hvor usandsynligt det end lyder, så har hun prøvet det samme.

'OMG det her skete også for mig i gymnasiet. Jeg har en enægget tvillingesøster, og min kærestes søster så min tvilling kysse sin kæreste, og hans søster kom op til mig og truede med at tæve mig, fordi jeg havde været utro,' skriver Twitter-brugeren Lauren Nugent.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

23-årige Maria er kristen og går med...
bt.dk
Amalie Szigethy: Jeg har kysset med...
bt.dk
Nyt forslag fra DF: Det er logik for...
bt.dk
Aviciis familie udsender åbent brev:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx