Af - 07/08-16 20:07

Gik fra brunette til 'Barbie' - Jeg vil stadig have større brysterGik fra brunette til 'Barbie' - Jeg vil stadig have større bryster

25-årige Carly Mersola helmer ikke før hun ligner en Barbie-dukke.

storybild

Sådan ser den 'ægte' vare ud, når det kommer til plastikdukken. Figuren er også kropsidealet for den 25-årige Carly fra USA. (Billede: Scanpix/Mike Blake)

En 25-årig kvinde fra Californien har over de sidste otte måneder ændret sit udseende drastisk.

Hendes mål er at ligne en barbiedukke, og hun skyr hverken injektioner eller plastikkirurgi.

Det skriver Mirror.

Brunette med en let glød i huden og klædt helt i sort. Sådan så virkeligheden ud før den californiske bartender Carly Mersola begyndte på sin transformation. Målet er nu at ligne legetøjsgiganten Mattels Barbiedukke.

De har brugt over 500.000 på plastikoperationer
De har brugt over 500.000 på plastikoperationer

- Jeg tænkte for mig selv, at 'alle fortjener at være lykkelige' og så indså jeg, at det ville betyde blond hår, store bryster og ligne plastik, siger hun overfor Mirror og forsætter:

- Da jeg havde mørkt hår, ville jeg kun gå i sort tøj hele tiden, ikke have makeup på og slet ikke se ud på den måde, som jeg gjorde.


Indtil videre har Carly brugt lidt over 70.000 danske kroner på at forvandle sin krop til en blond brystbombe.

Det betyder blandt andet extensions i håret på 65 centimeter. De skal skiftes hvert halve år, og det koster næsten 43.000 danske kroner for sådan en omgang. Læberne får fylde fra indsprøjtninger, og det koster også mere end 12.000 kroner hver sjette måned.

Mød Hijarbie - den muslimske barbie
Mød Hijarbie - den muslimske barbie

Selv om kæresten er mere vild med det naturlige look, men Carly forklarer, at den 45-årige trommeslager hellere vil have en glad kæreste.

- Chris foretrak faktisk, at jeg så mindre kunstig ud, men han vidste, at det ville gøre mig mere lykkelig, siger hun og forsætter:

- Jeg har kigget på mange piger på Instagram og på nettet, der alle sammen ser ud som Barbie-dukket, og tænkt: 'Det er mit mål,' forklarer Carly Mersola ifølge Mirror.

En anden stjerne dropper de sociale medier: Hipster-Barbie forlader Instagram
En anden stjerne dropper de sociale medier: Hipster-Barbie forlader Instagram

Der er stadig lang vej til målet, og der er umiddelbart lagt op til, at hendes plastikkirurg kan regne med at få råd til både et nyt sommerhus og en ekstra bil til garagen.

Også selv om hun måske ikke kan komme til at få nøjagtig de samme proportioner som den berømte slanke dukke. Selv med fem træningspas i motionscentret om ugen.

Så er hun tilbage: 'Human Barbie' har fået nyt job
Så er hun tilbage: 'Human Barbie' har fået nyt job

Den levende Barbie afslører sandhed om nye billeder
Den levende Barbie afslører sandhed om nye billeder

- Det er måske uopnåeligt at ligne Barbie på en prik, fordi det ikke er sundt at være så lille, siger hun.

Carly finansierer sine skønhedsbehandlinger og operationer ved at arbejde som model og bag en bardisk. Næste skridt er at få kørt brysterne op i størrelse. De skal fra en 36F og op til en G-skål.

Populære Amalie: De kalder mig Barbie
Populære Amalie: De kalder mig Barbie

- For mig er timeglasfiguren med en stor barm, store hofter og en smal talje. Jeg kan godt lide at have høje hæle på, der får min ben til at se længere ud og være solbrændt. Jeg kan godt lide at skille mig ud, siger hun til Mirror.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx