Af - 13/09-13 17:02

Medier joker om billet fra København til helvedeMedier joker om billet fra København til helvede

Flere britiske medier har i dag, fredag den 13., undret sig over, om hvorvidt en flyafgang med nummeret 666 fra København mod Helsinki var billetten til helvede.

Bildstrecke im Grossformat »

Britiske medier har i dag, fredag den 13., ivrigt delt historien om, at en flybillet fra København til Helsinki var billetten til helvede.

Det ejendommelige med billeten er, at flynummeret hedder 666 – the number of the beast – og at forkortelsen på afgangs- og ankomstlandene hedder 'cop – hel'.

LÆS OGSÅ: Rædsel i fly med 288 passagerer da det skred af banen

Hertil skal lægges, at datoen er intet mindre end fredag den 13.

Men mx.dk kan nu afsløre, at billetten er falsk. Eller der er i hvert fald manipuleret lidt med detaljerne og pyntet lige lovlig meget på historien for at få den til at passe helt perfekt ind helvedes-analogien.

Af de to billeder, som du kan se herover, er det første billede den billet, som har floreret i britiske medier dagen igennem.

Hér ses de sjove detaljer med flynummeret 666 og forkortelsen fra 'cop – hel'. Derudover står der ingenting om afgangsdatoen, som altså rapporteres som fredag den 13.

LÆS OGSÅ: Hund stopper for flytrafik i Stockholm

Men kigger man på billede nummer to, som er det originale billede, der stammer fra en finsk mands blog, kan man i højre hjørne se, at billetten er dateret til den 24. marts – som i øvrigt er en søndag.

I gysets tegn er der altså manipuleret godt og grundigt med detaljerne for at få det til at fremstå så spektakulært som muligt.

Men okay, det er jo kun fredag den 13. en gang imellem, så det gælder om at gribe chancen, når den nu er der...

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lauritz.com har i årevis solgt...
bt.dk
Profil afslører Ståles barske...
bt.dk
Kronprins Frederiks ekskæreste i...
bt.dk
Stort dansk firma advarer: Svar ikke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx