Af Niels Pedersen - 01/11-17 15:26

Hun mistænkte morens kæreste for utroskab: Så opdagede hun hans dystre hemmelighedHun mistænkte morens kæreste for utroskab: Så opdagede hun hans dystre hemmelighed

En amerikansk kvinde opdagede sin mors kærestes mørke hemmelighed, da hun tændte hans computer.

storybild

48-årige Matthew Bordeaux blev anholdt efter at kærestens datter havde gjort det skræmmende fund på hans computer. (Billede: Politifoto)

En amerikansk kvinde var mistænksom overfor morens nye kæreste, 48-årige Matthew Bordeaux. Hun fornemmede, at han skjulte noget for moren, og at det kunne være utroskab. Men da datteren undersøgte Bordeaux' computer, opdagede hun noget, der var langt værre end utroskab.

Det skriver britiske Metro.

En dag, hvor Matthew Bordeaux ikke var hjemme, tændte den unge kvinde for hans computer. Han havde ikke beskyttet den med en personlig kode, så hun fik uhindret adgang til computerens skrivebord, hvor hun faldt over en mappe ved navn 'hidden' (Skjult, red.). Da hun åbnede den, fik den unge kvinde et chok.

Matthew Bordeaux var ikke skyldig i utroskab, men noget der er langt værre - og decideret ulovligt. Og hun var offeret.

I mappen lå der flere nøgenvideoer af den unge kvinde, som alle var optaget i den lejlighed, hun og moren delte med Matthew Bordeaux i Sunset, Florida. På en af videoerne klædte hun sig af i soveværelset, og en anden viste hende nøgen efter et brusebad.

Morens kæreste havde efter alt at dømme installeret skjulte kameraer i både soveværelset og badeværelset uden de øvrige beboeres tilladelse. Idet de ikke var direkte forbundne med hans computer, måtte han endda have taget kameraernes hukommelseskort ud for at gennemse optagelserne og overføre de klip, han var interesseret i, på computeren.

Den krænkede og chokerede kvinde kontaktede politiet, og de har siden fundet mere end 2.500 videoer og billeder af hende på Matthew Bordeaux' computer. Han er nu fængslet og sigtet for to tilfælde af ulovlig videoovervågning.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet om meldinger om skud i...
bt.dk
Åh nej! Nyt snevejr på vej mod Danmark
bt.dk
Loch Ness-lignende dyr skyllet op på...
bt.dk
Udfordrer Magnussen: Nu er hans...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx