Af - 17/04-15 09:29

Lærer deler noter fra sine 3. klasses elever, og hemmelighederne er hjerteskærendeLærer deler noter fra sine 3. klasses elever, og hemmelighederne er hjerteskærende

Som skolelærer vil man gerne hjælpe sine elever. Men det kan være svært, hvis man ikke kender til de problemer, børnene kæmper med.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvis man ingen blyanter har, kan man ikke lave sine lektier. Og hvis ens lærer ikke er klar over problemet, er det svært at hjælpe.

Netop den problematik ønskede skolelærer Kyle Schwartz fra Denver at sætte fokus på.

Som lærer i en tredje klasse, hvor der er mange børn fra socialt udsatte hjem, var hendes største ønske at hjælpe disse børn.

Av! Er det her verdens værste fysiklærer?
Av! Er det her verdens værste fysiklærer?

- Som ny lærer kæmper jeg med at forstå mine elevers virkelige liv, og hvordan jeg hjælper dem bedst muligt. Jeg følte, der var noget, jeg ikke vidste om mine elever, fortæller hun til Abc News.

Derfor satte den nyuddannede lærer gang i et projekt på Twitter. Med hashtagget #IwishMyTeacherKnew (Jeg ville ønske min lærer vidste, red.) gav hun sine elever som opgave at fortælle, hvad de ville ønske, hun vidste som deres lærer.

Regneopgave er gået viralt: Her er svaret på gåden
Regneopgave er gået viralt: Her er svaret på gåden

Det kom der mange hjerteskærende beskeder ud af – ikke kun fra hendes egne elever. Hurtigt blev hastagget delt, og der er kommet billeder fra hele verden.

Se nogle af de svar Kyle Schwartz fik fra sine elever øverst i galleriet.

SKAL SES: Lærer forbløffer elever midt i matematiktimen
SKAL SES: Lærer forbløffer elever midt i matematiktimen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx