Af - 04/03-16 20:40

Far flyttede til et andet land - så han bruger en robot til at være sammen med sine sønnerFar flyttede til et andet land - så han bruger en robot til at være sammen med sine sønner

En far har opfundet en robot, så han kan være sammen med sine sønner, selv om han er flyttet langt væk fra Australien, hvor de bor sammen med deres mor.

Bildstrecke im Grossformat »

Da Matt Walker flyttede til USA fra Australien, vidste han godt, at han ville komme til at tilbringe mindre tid med sine to sønner på 7 og 9, som bor i Brisbane med deres mor. Men faderen ser faktisk sønnerne nærmest hver dag ved at bruge en smart robot - den såkaldte RambleBot - som han selv har opfundet. Det skriver Brisbane Times.

Denne kultserie fra 90'erne vender tilbage
Denne kultserie fra 90'erne vender tilbage

Matt kontrollerer robotten ved at bruge en app fra sit hus i Californien, som ligger over 11.000 kilometer væk fra ekskonens hus i Brisbane. Robotten ligner en lille, hvid tank, men i stedet for en kanon har den en arm og kan holde en smartphone, som han bruger til at være til stede via Skype.

Faderen ved godt, at det ikke er det samme som at være der i virkeligheden, men når han nu ikke kan være det, ser han det som et fint alternativ. Og så giver robotten en fordel, når han er med til gemmeleg.

- Hvad kommer han til at sige til sin psykoterapeut? "Min far var en lille robot?". Det vil selvfølgelig aldrig være lige så godt som at være der i levende live. Men det er faktisk nemmere at lege gemmeleg. Jeg kan gemme mig i det mest obskure hjørner og under sengene. Det er en robot! De tænker ikke over, hvor mærkeligt det er. De synes bare, det er sejt, siger Matt Walker til Brisbane Times.

Dyster forudsigelse: Snart er hvert andet job væk
Dyster forudsigelse: Snart er hvert andet job væk

Matt flyver stadig til Australien for at være rigtigt sammen med sønnerne, når der er skoleferier. Når han gør det, efterlader han en robot i Californien hos sin yngste søn, som han har fået med en ny kone.

Uhyggeligt: Denne robot er skabt til at jage, og du kan ikke flygte fra den
Uhyggeligt: Denne robot er skabt til at jage, og du kan ikke flygte fra den

Aarhusiansk bowlingrobot kvalificerer sig til OL: Så vild er den
Aarhusiansk bowlingrobot kvalificerer sig til OL: Så vild er den

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skær ned på mayonnaise for tarmenes...
bt.dk
Frankrig hylder helten fra...
bt.dk
Stak af efter ydmygelse: Serena...
bt.dk
Forældre raser over børne-program på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx