Af - 10/07-16 18:25; Opdateret: 10/07-16 19:28

Modige Emily deler den mest frygtelige oplevelse: Sådan ødelagde du migModige Emily deler den mest frygtelige oplevelse: Sådan ødelagde du mig

Efter hun blev voldtaget som 16-årig gennemgik pigen et sandt mareridt.

storybild

Emilys krop er stadig arret, men hendes sjæl er ved at være helet. (Privatfoto)

'Hvordan voldtægt ødelagde mit syn på min krop'.

Sådan starter 21-årige Emily LeRae Smith et Facebook-opslag, som har gjort indtryk på tusinder, og får folk til at kalde hende en heltinde.

I opslaget fortæller den modige kvinde om, hvordan hun blev ødelagt af at blive voldtaget som 16-årig, og hvordan det gik ud over hendes krop.

'Jeg fik kvalme over mig selv, og jeg ønskede ikke, at mænd nogensinde skulle kigge på mig på en seksuel måde igen', skriver hun.

Emily valgte at ødelægge sin krop fysisk - både ved at tage ekstremt meget på og ved at skære i sig selv.

Nu har hun tabt sig igen, men hendes mange sår står som et evigt minde om det sorteste kapitel i hendes unge liv.

- Voldtægt ødelægger en stor del af dig. Det knuser dit selvværd, din selvtillid og din selvrespekt. Det tager alt fra dig. Det er næsten fem år siden, jeg blev voldtaget. Det har krævet meget terapi bare at overveje at stole på en mand igen, skriver Emily, som nu har en kæreste igen.

Den smukke kvinde fra Minnesota arbejder nu på at hjælpe andre, der har det svært, samtidig med at hun forsøger at holde sit eget liv på rette spor.

Hendes gode hjerte og stærke personlighed har gjort hende enormt populær, og hun har over 80.000 følgere af sin private Facebook-profil.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx