Af Finn Bjørvig Hansen - 02/12-17 10:19

Amerikansk par puttede deres tre måneder gamle søn i mikrobølgeovnenAmerikansk par puttede deres tre måneder gamle søn i mikrobølgeovnen

Parret er også forældre til en lille pige, men hun er bortadopteret

storybild

De to forældre, Derick Boyce-Slezak og Mikala Boyce-Slezak. (Billede: St. Francois County Attorneys Office)

Et par fra den amerikanske stat Missouri står nu overfor alvorlige anklager om børnemishandling.

Anklagerne kommer efter, at efterforskere har opdaget, at deres tre måneder gamle søn er blevet overfaldet og puttet i en mikrobølgeovn i et kort stykke tid.

Derick og Mikala Boyce-Slezak, begge 22 år, blev sigtet tirsdag for at have misbrugt, eller forsømt, deres søn.

I april måned blev han kørt på hospitalet med udslet i ansigtet. Det var i virkeligheden et sår, ifølge retspapirer som avisen St. Louis Post-Dispatch har fået fat i.

På hospitalet påstod Derick og Mikala Boyce-Slezak, at det stammede fra et rengøringsmiddel. Forskellige test afslørede imidlertid, at drengen havde et kraniebrud og en subdural hæmatom, en slags skade, der kan forårsage hævelser i hjernen.

Mikala Boyce-Slezak brugte sin ret til ikke at udtale sig, mens Derick Boyce-Slezak, ikke blev afhørt mandag.

En ansat ved børneafdelingen på Missouris sociale service sagde under høringen, at hun tidligere havde hørt Mikala Boyce-Slezak sige, at drengens hovedskader stammede fra dengang, Derick Boyce-Slezak slap taget på ham, i et forsøg på at imitere en tv-reklame.

Den ansatte vidnede også om, at Mikala Boyce-Slezak tror, at hendes mand, Derick Boyce-Slezak, placerede drengen inde i en mikrobølgeovn og tændte den i et kort tidsrum.

Derick og Mikala Boyce-Slezak er fortsat fængslet med en kaution, der er sat til 500.000 amerikanske dollars (over 3,1 millioner danske kroner).

Parret er også forældre til en pige, der blev født i januar 2016, men hun er bortadopteret, skiver avisen Post-Dispatch.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sportschef rasende over sag: 'Jeg er...
bt.dk
9-årig dreng dræber sin 13-årige...
bt.dk
68-årige Preben forstår ikke...
bt.dk
Se billederne: Han gør alt for at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx