Af - 23/09-16 14:23

39-årig mand sad kvæstet i bilvrag i to dage ved siden af sin døde kæreste39-årig mand sad kvæstet i bilvrag i to dage ved siden af sin døde kæreste

- Vi har aldrig oplevet noget lignende, lyder det fra politiet.

storybild

En 39-årig amerikansk mand sad fanget i et bilvrag i to dage med sin døde kæreste ved sin side, før det endelig lykkedes ham at kravle ud af bilen og få hjælp af forbipasserende bilister.

Knap hver anden er blevet mobbet i folkeskolen
Knap hver anden er blevet mobbet i folkeskolen

Lørdag blev Kevin Bell hentet af sin kæreste Nikki Reed, der skulle køre ham til Pennsylvania. Kevin Bell overtog rattet, men undervejs mistede han kontrollen over bilen, der endte med at køre igennem et budskads og ind i et træ.

Mens den 37-årige kvinde blev dræbt på stedet, overlevede Kevin Bell, men hans skader gjorde, at han ikke kunne komme ud af bilvraget, og derfor endte han med at sidde i to dage ved siden af sin døde kæreste, før han blev fundet.

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende, siger Stephen Wheeles fra politiet i Indian til Washington Post om episoden, der skete langt ude på landet, hvilket var årsagen til, parret ikke blev fundet efter uheldet.

Lærer ville læse højt for klassen: Endte med at koste lille Leonardo livet
Lærer ville læse højt for klassen: Endte med at koste lille Leonardo livet

Da Kevin Bell blev fundet, var han dehydreret og havde alvorlige skader i benet, men det forventes at han kommer sig uden men.

Nikki Reeds børn har startet en indsamling på Facebook, så de kan betale hendes begravelse.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx