Af - 22/05-17 10:30

Storvildtjæger mast ihjel af den elefant, hans kammerat netop havde skudtStorvildtjæger mast ihjel af den elefant, hans kammerat netop havde skudt

Den kendte sydafrikanske storvildtsjæger, Theunis Botha, mistede i sidste uge livet i en tragisk jagtulykke. Han blev mast til døde af en elefant, som hans jagtkammerat lige havde skudt.

storybild

I Sydafrika er den 51-årige Botha en kendt storvildtsjæger. Han arrangerede jagter for alverdens rigmænd, som drømmer om at nedlægge eksotiske dyr som løver, elefanter og leoparder.

Fredag ledte han en gruppe jægere i nærheden af nationalparken Hwange National Park i Gwai i det vestlige Zimbabwe, da det gik galt.

Jæger melder sig til politiet for at skyde fredet guldsjakal
Jæger melder sig til politiet for at skyde fredet guldsjakal

Gruppen stødte ind i en flok ynglende elefanter, som bestemt ikke brød sig om det uventede besøg. Tre elefanter stormede mod jægerne, og Botha skød mod dem. Det fik en fjerde elefant til at angribe ham fra siden og løfte ham op i luften med sin snabel.

Lagt for had på nettet: Otteårig pige spiser bloddryppende hjerte
Lagt for had på nettet: Otteårig pige spiser bloddryppende hjerte

Ifølge den lokale afrikaans nyhedsstation Netwerk24 skød et andet medlem af gruppen mod elefanten. Da elefanten faldt sammen, væltede den ned over Theunis Botha og dræbte ham.

Storvildtsjægeren efterlader sig kone og fem børn.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Betina Hald Engmark: Sådan blev jeg...
bt.dk
Skole forbød eleverne at fejre blå...
bt.dk
Kvinde reddede to-årig dreng væk fra...
bt.dk
Nægtede at følge...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx