Af - 18/05-17 21:50

Rystende mord på 16-årig: Forklædte det angiveligt som trafikulykkeRystende mord på 16-årig: Forklædte det angiveligt som trafikulykke

Hun blev fundet død i en bil - men så fik politiet en grum mistanke.

storybild

Politiet i den engelske by Enderby, Leicestershire har torsdag sigtet to mænd for uagtsomt manddrab, efter den kun 16-årige skolepige Megan Bannister blev fundet død på bagsædet af en forulykket bil.

Det var søndag, at den 16-årige Megan Bannister blev fundet dræbt på bagsædet af en sort Opel Astra, der havde været involveret i et trafikuheld sammen med en anden bil og en motorcykel. To mænd på henholdsvis 27 år og 28 år er nu blevet sigtet for groft uagtsomt manddrab.

Det skriver britiske Sky News.

Ifølge flere britiske medier har politiet imidlertid efterforsket sagen som værende et mord frem for en trafikulykke, da et ligsyn af Megan Bannister viste, at de skader, der havde forårsaget hendes død, ikke stemte overens med dem, man typisk pådrager sig ved et trafikuheld.

Løste mysteriet om drabet på 14-årig datter: Nu er hun selv blevet dræbt - på mors dag
Løste mysteriet om drabet på 14-årig datter: Nu er hun selv blevet dræbt - på mors dag

Derfor har man således arbejdet ud fra en teori om, at trafikulykken var iscenesat for at dække over mordet på den 16-årige pige.

De to mænd, der nu er anholdt i sagen, har siden søndag været mistænkt, fordi Megan Bannister ifølge Daily Mail havde fortalt sine veninder, at hun havde en date med en mand i slutningen af 20'erne i løbet af weekenden.

Umiddelbart efter fundet af Megan Bannisters lig ransagede politiets de to mænds hjem, og de har siden været i politiets varetægt.

Det er endnu ikke blevet bekræftet, at trafikulykken skulle være iscenesat.

Familie: Vi er knust

Familien til den 16-årige Megan Bannister har udsendt en erklæring, hvori de giver udtryk for den sorg, familien går igennem.

Mor skal afhøres i retten om søns død
Mor skal afhøres i retten om søns død

'Megan var vores smukke, talentfulde og kærlige datter og søster. Vores hjerter fuldstændig knust efter hendes død. Tanken om livet uden Megan er umulig at forestille sig, og vi kan ikke sætte ord på den følelse af følelsesløshed og overvældende sorg, som vi føler,' skriver de og tilføjer:

'Hun var klog og en ansvarlig person, der elskede sin familie og sine mange venner. Hun havde en stærk selvstændig vilje og havde sat sig for at uddanne sig som jordemor. Vi ved, hvor sikker og bestemt hun var, og vi er ikke i tvivl om, at hun ville have indfriet den drøm.'

I erklæringen slutter familien af med at bede pressen om ikke at tage kontakt til dem.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Santan-der blev der lukket og slukket...
bt.dk
Aviciis ekskæreste med hjerteskærende...
bt.dk
Realitystjerne har dumpet sin fyr:...
bt.dk
Linse er klar med et helt nyt program...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx