Af Sebastian Kirk - 21/12-17 16:31

Studerende drak så meget til privatfest, at luften blev testet positiv for alkoholStuderende drak så meget til privatfest, at luften blev testet positiv for alkohol

Seks unge amerikanere risikerer enorme bøder, efter de havde arrangeret en lige lovlig vild privatfest.

storybild

Da politiet ankom til festen, flød hele huset med øldåser og sprutflasker (ARKIVFOTO).

Nogle foretrækker at gå på natklub, andre vil hellere sidde på en rolig bar. Men de færreste kan benægte, at hvis det skal stikke helt af, så er der intet som en velorganiseret privatfest.

Det er en gruppe amerikanske studerende et rigtig godt bevis på. For da betjente i staten Maryland for nylig rykkede ud til en vild fest i et villakvarter, var der så meget alkohol i luften inde i huset, at det kunne måles på politiets alkometre. Det skriver lokalmediet WJLA.

Omkring 70 unge mennesker - primært universitetsstuderende - var samlet til 'Tequila Tirsdag' i midten af november i år, men da støjen blev for ubærlig kontaktede naboerne politiet. Tre betjente troppede op og bankede på døren, hvorefter flere forsøgte at stikke af.

Festen blev afholdt i dette hus i byen Bethesda i Maryland, USA.

Ifølge retsdokumenter var alle vinduer i huset dækket til med plastikposer. Øldåser og sprutflasker flød overalt, gulvet i kælderen var klistret som følge af spildte drinks, og mængden af alkohol i luften i huset blev målt til 1 promille. Promillegrænsen for at køre bil i Danmark er 0,5 promille.

Som betjentene trængte ind i huset, låste otte personer sig inde på et toilet, mens en anden hoppede ud fra et vindue på anden sal for at undgå at blive snuppet. Aldersgrænsen for indtagelse af alkohol i USA er 21 år, og mange af gæsterne var 17-20 år gamle.

Seks unge mænd, alle 20 år gamle, tilstod, at det var dem, der boede i huset og havde arrangeret festen. De er hver især blevet tiltalt med 126 sigtelser for blandt andet at have været i besiddelse af alkohol og at udskænke alkohol til mindreårige.

Den slags straffes hårdt i USA, og alle seks mænd risikerer hver en bødestraf på op mod to millioner kroner. Ifølge WJLA er det dog 'ekstremt usandsynligt', at den endelige straf bliver så hård.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk modehus med blodrøde tal: Har...
bt.dk
BT erfarer: Dansker tæt på stort job...
bt.dk
Axelsen efter stærkt EM-comeback:...
bt.dk
Stor fødevarekontrol afslører massiv...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx