Af - 11/06-16 10:07

Amerikansk 'The Voice'-stjerne skuddræbt efter koncertAmerikansk 'The Voice'-stjerne skuddræbt efter koncert

Den amerikanske 'The Voice'-sangerinde Christina Grimmie blev skudt og dræbt efter en koncert fredag aften.

Bildstrecke im Grossformat »

Den amerikanske sangerinde Christina Grimmie, der blandt andet er kendt fra programmet 'The Voice', er død i en alder af bare 22 år.

Hun blev skudt efter en koncert i Orlando, Florida, i går aftes og døde siden af sine skudsår, skriver BNO News.

Den tragiske hændelse skete omkring 22.45 fredag aften, da vidner hørte fire til fem pistolskud ved koncertstedet The Plaza Live i Orlando.

Udlevede sin drøm på YouTube: Nu får hun en pladekontrakt
Udlevede sin drøm på YouTube: Nu får hun en pladekontrakt

Efterfølgende var Christina Grimmies tilstand kritisk og hun blev kørt på hospitalet, hvor hun døde nogle timer senere.

- Det er med tungt hjerte, at vi kan bekræfte, at Christina er afgået ved døden og draget hjem for at være hos Gud. Hun blev skudt ved sit show i Orlando og overlevede desværre ikke skudsårene, skriver hendes publicist tidligt lørdag morgen til BNO News.

Christina Grimmie skrev autografer efter koncerten, da den mistænkte kom nærmere og skød hende, inden han skød sig selv.

- Showet sluttede cirka klokken 22. Efterfølgende solgte de merchandise og skrev autografer. Vi ved, at den mistænkte gik op og skød Christina. Derefter ved vi, at hendes bror tacklede den mistænkte, der så skød sig selv, siger talskvinde for politiet Wanda Miglio til BNO News.

Grimmie kom på tredjepladsen i den amerikanske udgave af 'The Voice' i 2014. Allerede som teenager opnåede hun stor popularitet på YouTube, hvor hun lavede covers af store hits.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx