Af - 11/06-16 20:04

11-årig dreng lider af sygdom, der gør hans hud til sten11-årig dreng lider af sygdom, der gør hans hud til sten

Stakkels dreng.

storybild

11-årige Kumari fra Nepal har brugt hele sit liv på at kæmpe mod sygdommen Harlequin Ichthyosis, der gør at hans hud falder af og bliver erstattet af ny hud, der er så hård, at han har svært ved at bevæge sig.

- Hans hud begyndte at falde af da han var 15 dage gammel, og den nye hud var langt tykkere og hårdere, siger hans far Nanda, til Daily Mail.

Adoptivmor flygter fra hospitalet, da hun ser sin baby
Adoptivmor flygter fra hospitalet, da hun ser sin baby

Sygdommen har gjort, at Kumari har svært ved at finde venner, da andre børn bliver bange, når de ser ham, og da han fyldte fem, havde den sat massive fysiske sport hos drengen.

- Omkring hans fem-års fødselsdag begyndte han at fortælle, at han havde stærke smerter og at han ikke kunne gå, siger hans far.

Den stenagtige hud ligger så voldsomt et tryk på kroppen, at Kumari har så stort besvær med at tale, at han aldrig rigtig har kunne kommunikere med sine forældre.

- Han er kun i stand til at sige, når han skal på toilettet eller er sulten. Han plejede at græde og græde, men vi vidste ikke, hvordan vi kunne hjælpe ham, siger Nanda til Daily Mail.

Efter historien om Kumari kom frem, blev den amerikanske sangerinde Josh Stone så berørt, at hun arrangerede en koncert i Nepals hovedstad, Katmandu, hvor billetsalget gik til at få Kumari i behandling.

Det kastede lidt over 13.000 kroner af sig, som nu har gjort, at han endelig kan få behandling på sygehuset.

Medie: Syriske flygtninge ramt af kødædende parasit
Medie: Syriske flygtninge ramt af kødædende parasit

- Han var i en rigtig dårlig forfatning, da han kom ind. Var vi nødt til at fjerne en del hud fra ham, hvilket var meget smertefuldt, siger læge og dermatolog på Kathmandu Medical College, Dr Sabina Bhattra.

Da han ikke har været i stand til at bruge sin muskler i så mange år, er lægerne desuden gået i gang med at få dem til at kunne arbejde igen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx