Af Sebastian Kirk - 01/12-17 22:31

Elever fangede lærerinde på fersk gerning: - Jeg måtte se videoen igen og igenElever fangede lærerinde på fersk gerning: - Jeg måtte se videoen igen og igen

En amerikansk lærerinde er blevet anholdt og sigtet for flere lovovertrædelser.

Skolelærer fanget på fersk gerning

En amerikansk lærerinde er blevet anholdt og sigtet for flere lovovertrædelser, efter chokerede elever for nylig fangede hende i at tage stoffer i et klasselokale.

Politiet blev onsdag i sidste uge tilkaldt til Lake Central High School i staten Chicago, hvor eleverne havde henvendt sig til skolens rektor, efter de opdagede, at den 24-årige lærerinde, Samantha Cox, havde sniffet kokain i et tomt lokale på skolen.

Det skriver Chicago Tribune.

En hundepatrulje fandt blandt andet 'en klar pose med flere små oprullede stykker sølvpapir' i hendes skuffe samt en glas-pibe i handskerummet i hendes bil. Kvinden indrømmede over for politiet, at hun havde købt kokain for omkring 1.000 kroner samme morgen.

En af de pågældende elever havde filmet episoden gennem glasset i en dør, hvilket gav betjentene de fornødne beviser til at tjekke lærerindens personlige ejendele. Hun blev herefter ført væk i håndjern.

24-årige Samantha Cox har indrømmet, at hun tog illegale stoffer i sin arbejdstid. Hun afventer nu sin dom.

Videoen blev forinden anholdelsen delt mellem flere af skolens elever på Snapchat, og siden har den spredt sig på internettet. En ung mand ved navn Will Rogers står bag optagelsen, som han fortæller, at han måtte se igennem gentagne gange, inden han var klar over, hvad der foregik.

»Hun sad i hjørnet og gemte sig med en stol og en bog, og det så ud, som om hun delte stoffet op i baner,« siger han til lokalmediet WGN9 og fortsætter:

»Jeg måtte faktisk se videoen igen og igen, før jeg indså, at min engelsklærer sad der og tog kokain.«

Af retsdokumenter fremgår det, at Samantha Cox har fortalt politiet, at hun er afhængig af stoffer.

'Frk. Cox fortalte, at hun normalt køber hendes stoffer efter skoletid, men at hun følte sig syg og var nødt til at skaffe noget,' lyder det blandt andet ifølge Chicago Tribune.

Hun har desuden bedyret, at hun har taget stoffer siden sit første år på universitetet for omkring fire år siden. Hun har arbejdet som lærer på Lake Central High School siden august 2016.

'Vi er bekymrede og triste over denne episode, og vi er bekendte med, at det (stofmisbrud, red.) er et systematisk problem i vores land,' skriver skolens bestyrelsesformand Janice Malchow i en mail til Chicago Tribune om episoden.

Samantha Cox er blevet sigtet for besiddelse af kokain og redskaber til stofmisbrug. Hun afventer nu en kommende retssag.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Royal baby på vej i Storbritannien:...
bt.dk
Kendt forsvarsadvokat: Derfor er...
bt.dk
Efter vanvittig målfest: Brøndby...
bt.dk
Inger Støjberg: En del af dem snyder,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx