Af - 09/06-16 10:34

Nybagt far kaster op i munden da han skal skifte ble for første gangNybagt far kaster op i munden da han skal skifte ble for første gang

En australsk far havde holdt sig fra at skifte datteren i tre måneder. Nu går hans bleskift-debut verden rundt.

En af de største udfordringer ved at blive far, er nok at skulle skifte bleer på den lille. De fleste mænd vænner sig dog hurtigt til det. Men debuten kan være en udfordring.

En stor udfordring.

Brendan Andrews er et godt eksempel i denne video, hvor han kommer til at kaste op i munden på sig selv, når han skal skifte sin lille datter for første gang. Faktisk giver han helt op midt i bleskiftet. Det skriver Metro.

Den 29-årige nybagte far havde egentlig holdt sig på behørig afstand, når parrets lille datter Olive skulle skiftes af moderen Tianna på 24. Men fordi Tianna snart skal tilbage på arbejde, har han måttet se realiteterne i øjnene, og nu må han lære at skifte den lille.

Det bliver naturligvis foreviget på video af en skraldgrinende mor, der forsøger at opmuntre gemalen. Det lykkes ikke helt.

- Jeg kastede lige op i munden, råber Brendan midt i seancen, hvor han forsøger at dække næsen med sin hættetrøje, imens den tre måneder gamle datter synes, det er rigtig sjovt.

Normalt er Brendan ikke sart. Han er ifølge Tianna altid klar på at smage underlig mad, insekter mm.

- Normalt rører det ham ikke, hvis noget lugter, men når det kommer til brugte bleer, kan han åbenbart ikke klare det, siger Tianna til Metro.

Brendan var først helt sig selv en time efter det famøse bleskift. Vi håber, at de næste forsøg gik lidt bedre.

LÆS OGSÅ: Lilla bleer udstilles: Aarhus åbner museumsbørnehave

LÆS OGSÅ: Spædbørns bleer bliver brugt til narkoindsmugling i fængslerne

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx