Af - 18/03-16 18:27

Teenagepiger rev tørklæde af muslimsk kvindeTeenagepiger rev tørklæde af muslimsk kvinde

En 26-årig muslimsk kvinde fik søndag revet sin hijab af mens hun var på arbejde - af en gruppe teenagepiger.

Bildstrecke im Grossformat »

Masoomeh Jafari fik rykket sin hijab af mens hun passede sit arbejde i indkøbscenter.

26-årige Masoomeh Jafari fra Sutton i det sydlige London blev omringet og forulempet af en gruppe skolepiger i alderen 11-14 år. Det skete mens hun var på arbejde i indkøbscentret Poundland.

LÆS OGSÅ: Simon blev udsat for en hadforbrydelse: De råbte og spyttede på os

Den 26-årige blev angiveligt omringet af op mod tredive skolepiger, fordi hun konfronterede dem med butikstyveri.
- De kom og råbte og stjal ting, så jeg bad dem om at stoppe. Nogle af dem begyndte at bande ad mig, og sagde ting om min religion og min påklædning. De greb mit tørklæde to gange. Jeg var virkelig skræmt, siger hun til Sutton Guardian.

En kunde i butikken, Patricia Rose så optrinnet og fortæller at pigerne råbte 'fuck det, og fuck det', mens de prøvede at komme ind i butikken igen, efter de havde forsøgt at stjæle der inde.

- Jeg gik ind i butikken og så kvinden. Hun er en herlig person, og hendes hoved var bøjet forover. Hun fortalte mig at pigerne rev hendes hijab af og bandede af hende. Det er så forkert, det de har gjort.

LÆS OGSÅ: Mød Hijarbie - den muslimske barbie

Ifølge Masoomeh er det sket før, at de unge mennesker kommer ind efter skole, og i weekenderne, og forsøger at stjæle. Og når de bliver taget i det, så er de uforskammede overfor medarbejderne.

Hun har arbejdet i Poundland i seks år, og selv om hendes forældre nu har spurgt hende, om hun ikke skal overveje at finde et andet arbejde, så vil hun ikke sige op.

- Jeg var rigtig ked af det, bagefter det skete, men jeg har været her i så mange år, og det har ikke været et problem indtil for nylig.

Politiet kom ud til butikken, men pigerne havde forladt stedet, og der var ingen overvågning.

LÆS OGSÅ: Sjovt pasfoto går verden rundt: Hun skulle aldrig have taget hvid hijab på

En talsperson siger til Sutton Guardian, at politiet ikke har nogen anmeldelse fra episoden, men de opfordrer alle til at melde hadforbrydelser, da der er meget få af disse der bliver anmeldt.

Butikskæden Poundland ser nu på sagen.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx