Af Simone Augusta Lundt - 15/06-17 18:22

Barnebarn brød regler for at overraske sin syge bedstemor: Nu bliver hun hyldet på nettetBarnebarn brød regler for at overraske sin syge bedstemor: Nu bliver hun hyldet på nettet

En 21-årig kvinde fra Californien bliver lige nu hyldet på nettet for sin gode gerning. Hendes syge bedstemor savnede sin hund, som ikke måtte være på hospitalet, men det fandt Shelby Hennick en løsning på.

storybild

Hospital, Modelfoto

Barnebarnet, der arbejder som dyrlæge-teknikker og hjælper syge dyr med at blive raske igen, fik en god idé til, hvordan hun skulle genforene sin bedstemor og hunden, skriver The Sun.

Den 12. juni tog Shelby Hennick ud til sin bedstemor sammen med hunden. Den lille lyse hund gemte hun under et håndklæde, så man ikke kunne se den. På den måde syntes hun, at det lignede, at hun bar på en baby og ikke smuglede en hund ind på hospitalet.

Kvinde med verdens første ansigtstransplantation er død
Kvinde med verdens første ansigtstransplantation er død

På Twitter har den unge kvinde lagt billeder op af episoden. To billeder, hvor hun smugler hunden ind og et billede af bedstemoren og hunden. Det har fået over en halv million likes og flere hylder hende for sin gerning.


En af dem er brugeren Micah, som smuglede en stor hund ind på hospitalet til sin bedstefar, men som personen skriver, så var det lidt sværere på grund af hundens størrelse
En af dem er brugeren Micah, som smuglede en stor hund ind på hospitalet til sin bedstefar, men som personen skriver, så var det lidt sværere på grund af hundens størrelse


Grunden til, at det på mange hospitaler ikke er tilladt at medbringe en hund eller et andet kældedyr, er, at de kan sprede bakterier og sygdomme til andre indlagte. Dog er der på nogle hospitaler i udlandet besøgshunde, og på et hospital i Canada lader de patienternes egne hunde besøge dem. På Rigshospitalet i Danmark må man hverken medbringe hunde eller potteplanter, de skriver på deres hjemmeside, at det er på grund af 'faren for infektion'.

LÆS OGSÅ: Trofast hund venter på sin ejer foran hospital i seks dage

LÆS OGSÅ: Se den rørende forvandling: Hvalpen Oliver var døden nær, da han blev fundet

LÆS OGSÅ: Bisværm dræber nordmand med stik over hele kroppen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx