Af - 15/04-14 08:23; Opdateret: 15/04-14 09:04

Stort anerkendt flyselskab i grotesk Twitter-bommertStort anerkendt flyselskab i grotesk Twitter-bommert

US Airways har ligesom mange andre internationale topvirksomheder set lyset i at kommunikere med kunderne via sociale medier.

storybild

US Airways har ligesom mange andre internationale topvirksomheder set lyset i at kommunikere med kunderne via sociale medier. (Billede: Twitter)

I går blev kommunikationen dog lidt for ekspressiv.

Det anerkendte flyselskab valgte som følge af en korrespondance mellem en utilfreds kunde, Elle Rafter @Ellerafter, og PR-afdelingen at dele et billede på Twitter.

Billedet, som du kan se herover og vist ikke behøver yderligere forklaring, var et udtryk for, at PR-afdelingens tålmodighed med Elle Rafter opbrugt. Billedet nåede at ligge på US Airways Twitter-profil i en time, før det blev pillet ned.

Men hér var skaden allerede sket. Det lidet flatterende billede - af den indtil videre ukendte kvinde – blev nemlig flittigt re-tweetet fra flyselskabets profil. Og folk var mildest talt i chok over, hvad de så, selvom flere ikke kunne dy sig fra at komme med satiriske 'stikpiller' til flyselskabet:US Airways forsøgte efter den katastrofale bommert at gyde olie på de oprørte vande med et opfølgende tweet:


Hvis du - hvad vi stærkt fraråder - gerne vil se billedet uden censurering, kan du gøre det HER:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk duo misser All England-finale...
bt.dk
Dansk reality-deltager har fået...
bt.dk
Stjerne-skuespiller blev til grin...
bt.dk
Fie Laursen viser sine bryster frem:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx