Af Webstud/JP - 03/11-17 20:34

Butikschef sagsøger Lidl: Blev fyret for at arbejde for meget Butikschef sagsøger Lidl: Blev fyret for at arbejde for meget

En butikschef i supermarkedskæden Lidl har fået sparket, fordi han arbejdede for meget. Nu sagsøger han kæden.

storybild

En Lidl-medarbejder er blevet fyret for at arbejde for meget.

En spansk butikschef har sagsøgt supermarkedskæden Lidl, fordi han er blevet fyret for at arbejde over uden at få løn for det.

Det skriver International Business Times

Butikschefen har arbejdet i Lidl i Barcelona siden 2005, men mistede i sommer sit job, fordi han var lidt for opsat på at få butikken til at køre ordentligt.

Årsagen til fyringen er ifølge Lidl, at manden flere gange er mødt på arbejde for tidligt uden at registrere sin ankomst.

Overvågningsbilleder fra butikken, hvor manden arbejdede, viser, at han flere gange mødte på arbejde 50 til 90 minutter, før hans vagt begyndte.

Dette er ifølge Lidl et seriøst brud på mandens kontrakt, fordi han ikke registrerede, at han var mødt på arbejde.

Lidls arbejdspolitik siger nemlig, at man skal registrere sig, når man møder ind, og man skal have penge for de timer, man arbejder.

Butikschefen fortæller, at han mødte ind, før vagterne begyndte, fordi han skulle nå at gøre butikken ordentligt klar, så han kunne nå det salgsmål, Lidl krævede af ham. Derfor mener han, at Lidls fyring er hyklerisk.

»Han bliver straffet for at arbejde for hårdt, og fordi han prøvede at få sin butik til fungere ordentligt, hvilket selvfølgeligt er usædvanligt,” siger mandens advokat, Hr. Guearra, ifølge International Business Times.

Der er åbenbart ikke alle steder, man kommer frem i verden ved hårdt arbejde.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Strålæggere fik sig en overraskelse:...
bt.dk
Afsløring skærer kæmpe milliardbeløb...
bt.dk
Person kommet alvorligt til skade...
bt.dk
Bendtners mange svar: Om VM-pladsen,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx