Af - 15/07-16 11:07; Opdateret: 15/07-16 14:02

Mistede baby under angrebet i Nice - så skete mirakletMistede baby under angrebet i Nice - så skete miraklet

En lille dreng på otte måneder forsvandt fra familien, da panikken ramte den flygtende menneskemængde under torsdagens angreb i Nice.

Bildstrecke im Grossformat »

En kvinde oplevede et sandt mareridt under torsdagens forfærdelige angreb i Nice, hvor en lastbil torpederede en stor menneskemængde på des Anglais-promenaden. Det skriver BBC.

Her var mange tusinde mennesker mødt op for at fejre den franske nationaldag.

Midt i kaosset, hvor hundredvis af mennesker begyndte at flygte i panik, mistede Tiava Banner taget på den lille drengs klapvogn.

Seneste melding: 84 dræbt og 18 i meget kritisk tilstand i Nice
Seneste melding: 84 dræbt og 18 i meget kritisk tilstand i Nice

Den desperate kvinde forsøgte at finde drengen, men da det ikke lod sig gøre, efterlyst hun i desperation barnet på Facebook, hvor opslaget blev delt over 20.000 gange.

- Vi har mistet vores baby på otte måneder. Venner i Nice, hvis I har set ham, hvis I var der, hvis I har taget ham op, så kontakt mig venligst, lød hendes bøn.

Dansker så lastbilangreb: Den mejede simpelthen folk ned
Dansker så lastbilangreb: Den mejede simpelthen folk ned

Det viste sig at være den helt rigtige beslutning, for senere kunne hun fortælle, at den lille dreng var blevet fundet i god behold.

- Fundet!!! Tak til frøken Joy Jostle!!! Tak til alle på Facebook, der hjalp og sendte støttende beskeder (Jeg vil ikke besvare alle. Det er jeg rigtig ked af)!!!! Stop opkald og beskeder - intet interview. Andre familiemedlemmer er indlagt på hospitalet. Ikke flere kommentarer. Tak fordi I respekterer det.

Skræmmende video: Sekunderne før rædslen i Nice
Skræmmende video: Sekunderne før rædslen i Nice

Se hele hendes opdatering her:

Manden i lastbilen nåede at dræbe mindst 84 mennesker inden han blev skudt af politiet.

OPDATERING: metroxpress skrev tidligere i denne artikel, at den lille dreng var kvindens søn. Hun har nu præciseret, at det ikke er tilfældet.

LÆS OGSÅ: Rystet dansk familie i Nice: - Vi er i chok

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx