Af - 03/08-14 20:20

Så meget koster Michael Jacksons ønskeøSå meget koster Michael Jacksons ønskeø

Afdøde Michael Jacksons ønske-ø, ranchen og forlystelsesparken, Neverland, er nu fem år efter popmusikerens død, sat til salg. Prisen er ikke for fattigrøve.

storybild

Afdøde Michael Jacksons ønske-ø, ranchen og forlystelsesparken, Neverland, er nu fem år efter popmusikerens død, sat til salg. Prisen er ikke for fattigrøve. (Billede: Polfoto/Arkiv)

Popkongen, Michael Jackson's hjem fra 1988 til 2005, som er opkaldt efter Peter Pans fantasi-ø, hvor man aldrig bliver voksen, Neverland, bliver nu sat til salg. Har man under en halv milliard kroner på lommen, er man dog chanceløs.

Fem år senere: Michael Jackson populær som aldrig før
Fem år senere: Michael Jackson populær som aldrig før

Neverland, som blandt andet består af en zoologisk have, to jernbaner med tog som kunne transportere Michael Jackson og hans gæster fra hovedhuset og rundt i parken til dens pariserhjul, radiobiler, gokarts, kunstige søer og andre forlystelser, vil nemlig ifølge husets nuværende administrator, Colony Capital, snarest blive sat til salg for godt en halv milliard danske kroner.

Michael Jacksons manager planlagde kidnapning
Michael Jacksons manager planlagde kidnapning

John McClain og John Branca, som er daglige ledere af Neverland er ifølge The Evening Standard kede af, at ranchen nu skal sælges:

- Ja, vi er kede af det, men håber og stoler på, at de nye ejere af Neverland vil respektere ejendommens historiske og helt særlige kendetegn, udtaler de i en pressemeddelse.

VIDEO: Michael Jackson 'genopstår' under prisuddeling – fans græd
VIDEO: Michael Jackson 'genopstår' under prisuddeling – fans græd

Michael Jacksons rugemor vil have fingrene i børnene
Michael Jacksons rugemor vil have fingrene i børnene

Neverland er dog ikke kun berømt for sine tog og dyr. Det var også her Jackson blev beskyldt for at have udført seksuelt misbrug af en række mindreårige børn, inden han døde af en overdosis i 2009.

Ifølge det internationale erhvervsmagasin, Forbes, tjener boet bag Michael Jackson i forvejen fortsat godt på hans musik - nemlig godt en milliard kroner fra oktober 2012 til 2013.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Du tror det er løgn: Er dette kvinden...
bt.dk
Din soveposition bestemmer din hovedpude
bt.dk
'X Factor'-favorit mistede sin far:...
bt.dk
Renterne er på vej op: Så stor bliver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx