Af Simon Boas - 23/01-18 10:15

Ægtepar donerede suppe til fattige: Havde bare glemt, hvad der i virkeligheden var i dåserneÆgtepar donerede suppe til fattige: Havde bare glemt, hvad der i virkeligheden var i dåserne

En ellers god gerning kan nu ende med at koste et ældre ægtepar fra den amerikanske delstat Massachusetts flere tusinde kroner.

storybild

Arkiv (Billede: JUSTIN SULLIVAN)

For med et ønske om at støtte et velgørende formål, valgte parret for nyligt at rydde op i deres efterhånden store lager af tomatsuppe på dåse. Supperne blev givet til et lokalt køkken, men parret havde imidlertid glemt en lille detalje. De selvsamme dåser havde de nemlig brugt til at gemme deres opsparing.

Der var med andre ord tale om falske dåser, hvori der lå, hvad der svarer til knap 17.000 danske kroner.

»Da de ville lægge flere penge i en dåse, gik det op for dem, at de var kommet til at donere dåserne væk,« fortæller datteren Amanda Mattucio ifølge FoxNews og tilføjer:

»Jeg håber, at hvem der end finder pengene vil aflevere dem tilbage igen,« siger hun, mens hendes far imidlertid er af en anden holdning.

Han håber nemlig bare, at dem, der finder pengene, har brug for dem. Er det tilfældet, så må de gerne beholde dem.

Ifølge Frank Leary, som driver det sted, hvor dåserne er blevet doneret til, modtager man ugentligt flere hundrede dåser suppe, så det vil være stort set umuligt at finde dåserne, hvor pengene ligger i.

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Mand sigtet: Halalslagtede geder i...
bt.dk
Chefen hylder Magnussen: 'Han var...
bt.dk
Motorcyklist sendt til traumecenter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx