Af - 15/03-15 12:57

TV: De kaldte hende verdens grimmeste kvinde: Nu hjælper hun mobbeofreTV: De kaldte hende verdens grimmeste kvinde: Nu hjælper hun mobbeofre

Hun oplevede allerede som teenager at blive kaldt verdens grimmeste kvinde på internettet. Nu bruger hun sit særlige udseende til at hjælpe andre.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er ti år siden, at den nu 27-årige Lizze Velasquez første gang faldt over en YouTube-video med sig selv, hvor hun blev kaldt for verdens grimmeste kvinde.

Og Lizzie Velasquez ser unægtelig anderledes ud end de fleste. For hun lider af en sjælden stofskiftesygdom, der gør at hun ikke kan tage på. Slet ikke.

Samme med de to øvrige mennesker, der er diagnosticeret med denne sygdom har hun altså ikke et eneste gram fedt på kroppen. Og det får huden til at falde skørt over kroppens knogler og muskler.

Leg med de kendte: Hvor grim kan du være?
Leg med de kendte: Hvor grim kan du være?

Da Lizzie Velasquez opdagede mobbevideoen med hende selv, blev hun slået ud, skriver Daily Mail.

- Det var en eftermiddag. Jeg ville høre noget musik på Youtube. Og så fandt jeg videoen. Jeg ved ikke engang, hvorfor jeg klikkede på den. Men det gjorde jeg og flippede helt ud, husker Lizzie Velasquez ifølge Daily Mail.

Mor laver make-over på sin baby - resultatet er skræmmende
Mor laver make-over på sin baby - resultatet er skræmmende

Men i 2013 fandt hun styrken til for første gang at fortælle om, hvordan mobningen påvirkede hende. Foredraget blev optaget, lagt på nettet og set mere end 10 millioner gange.

Hvis du er nysgerrig har mx.dk tidligere skrevet om Lizzie Velasques her.

Siden da har Lizzie Velasques viet sit liv til at hjælpe mobbeofre blandt andet gennem hendes YouTube-kanal, hvor hendes videoer ofte bliver set et par millioner gange.

TV: Se hans vilde forvandling - fra hulemand til...
TV: Se hans vilde forvandling - fra hulemand til...

Processen fra mobbeoffer til forbillede bliver nu til en dokumentar ved navn 'A Brave Heart: The Lizzie Velasquez Story'.Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Socialdemokrat opfordrer til opgør:...
bt.dk
Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
Absurd drama i Superligaen: SÅ er det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx