Af David Andersen - 12/03-18 09:36

Banebrydende: Nu kan du spille 'Fortnite' på mobilenBanebrydende: Nu kan du spille 'Fortnite' på mobilen

'Fortnite Battle Royale' bryder grænserne for gameplay, og tilbyder nu spillet med alle funktioner på mobil. iPhone-ejere kan skrive sig op i dag.

storybild

Spillet, som tager hele verden med storm, 'Fortnite', kommer nu også til mobil.

Det er alle mod alle-versionen 'Fortnite Battle Royale', som bliver frigivet til smartphones.

Og ikke i en skrabet udgave - det bliver præcis samme gameplay som på PC og konsol. Det oplyser firmaet bag, Epic Games, på sin hjemmeside.

Dermed vil man på mobilen kunne spille de præcis samme baner, hvor 100 spillere kæmper til sidste mand, skriver Epic Games.

Youtuberen ALI-A har allerede fået lov til at teste spillet på smartphone, og han er ganske tilfreds, som man kan se her:

'Fortnite Battle Royale' kommer både til iPhone og Android - men tilsyneladende først til iPhone. Apple-brugerne kan nemlig allerede nu skrive sig op til at blive inviteret til at spille, mens de øvrige brugere må vente nogle måneder endnu.

Man skal tilmelde sig via denne side.

På et tidspunkt bliver man så inviteret til at downloade spillet til mobil, og hvis man ikke selv får en invitation, skal man huske at fedte sig ind hos sine venner - inviterede spillere kan nemlig invitere et endnu ukendt antal venner med sig ind i det nye mobil-univers.

'Fortnite' har eksisteret i under et år, men har allerede over en million betalende spillere. 'Fortnite Battle Royale' er gratis, og bliver spillet af mere end 10 millioner. Det vil også være gratis på mobil.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sigmund fra 'X Factor' langer ud...
bt.dk
Komiker langer ud efter politiker:...
bt.dk
Morten Resen jubler: 'Det havde vi...
bt.dk
Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx