Af - 23/03-16 09:28

Uheldig teenager såret i Bruxelles - Var også i Boston og Paris under angrebUheldig teenager såret i Bruxelles - Var også i Boston og Paris under angreb

Verdens mest uheldige unge mand?!

Bildstrecke im Grossformat »

Det lyder utænkeligt, men 19-årige Mason Wells fra Utah, USA, har været meget tæt på bomberne i angrebene i både Boston, Paris og nu Bruxelles.

Mason Wells er mormon og rejser derfor rundt i verden som missionær. Han er netop flyttet til Belgien. Det fortæller den amerikanske tv-station ABC.

Angrebet i Bruxelles i går, er det tredje terrorangreb teenageren oplever på tæt hold.

Boston
I 2013 stod han og heppede på sin mor til Boston Maraton - kun få husblokke fra stedet, hvor de to bomber dræbte tre og sårede 183.

Teenagerens far Chad Wells fortæller til ABC, at de kunne mærke rystelserne fra de to bomber, som blev sprængt af brødreparret Dzhokhar og Tamerlan Tsarnaev.

Danske forældre med børn kontakter krisecenter i Bruxelles
Danske forældre med børn kontakter krisecenter i Bruxelles

Paris

I november, hvor et angreb i Paris kostede 130 mennesker livet og sårede 368, befandt Mason Wells sig i den franske hovedstad Paris. Her var han dog ikke helt så tæt på bomberne som i Boston.

Eftersøgt bombemand i Bruxelles deltog i Paris-angreb
Eftersøgt bombemand i Bruxelles deltog i Paris-angreb

Bruxelles
Tirsdag hvor Bruxelles lufthavn samt metrostationen Maelbeek blev angrebet i Belgien, var den 19-årige teenager i Bruxelles. Han blev såret - og er uden for livsfare, men har ifølge det amerikanske medie fået sprængt sin ene akillessene, fået skader fra splinter fra bomben i kroppen og fået anden- og tredjegradsforbrændinger på kroppen, da han nærmest var midt i eksplosionen.

- Han fortalte os, at han var ekstremt tæt på bomben, og at han blev brændt af den. Gud ske tak og lov for, at han er i live, siger Chad Wells til ABC.

Få seneste overblik over angrebet i Bruxelles tirsdag her.

LÆS OGSÅ: Selvmordsbomberne i Bruxelles' lufthavn var brødre

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Caroline Wozniacki råber op efter...
bt.dk
Grand Prix-legenden Lys Assia er død
bt.dk
Komiker langer ud efter politiker:...
bt.dk
Dansk fodboldstjerne fortæller om da...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx