20/03-14 06:18

Malaysia bekræfter: Vi har nye spor i fly-mysteriumMalaysia bekræfter: Vi har nye spor i fly-mysterium

Der er muligvis fundet vragdele fra forsvundet passagerfly, lyder det. Malaysisk minister bekræfter ny viden.

storybild

(Billede: Polfoto/arkivfoto)

Den malaysiske transportminister, Hishammudin Hussein, bekræfter, at der er nye spor i sagen om det forsvundne passagerfly fra Malaysia Airlines, som har været væk i snart to uger. Det siger han til journalister i Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur.

Australien spotter genstande: Kan være vragdele fra fly
Australien spotter genstande: Kan være vragdele fra fly

Ifølge Australiens premierminister, Tony Abbott, har man opdaget to genstande i den sydlige del af Det Indiske Ocean, og det kan muligvis være vragrester fra flyet MH370.

- Jeg kan bekræfte, at vi nu har et nyt spor. Og jeg skal mødes med den australske delegation nu, siger Hishammudin Hussein.

Ifølge Australiens Tony Abbott er de nye informationer "troværdige", men han understreger samtidig, at intet er sikkert endnu. Flere fly er sendt af sted for at undersøge satellitspor, men missionen besværliggøres af dårlig sigtbarhed.

Courtney Love: Jeg har fundet det forsvundne fly
Courtney Love: Jeg har fundet det forsvundne fly

Medie: Kurs blev ændret fra computer INDE i cockpittet
Medie: Kurs blev ændret fra computer INDE i cockpittet

Den malaysiske transportminister håber dog, at netop disse satellitspor fører til mere, end det hidtil har været tilfældet i den snart to uger lange eftersøgning efter passagerflyet.

- Vi har siden dag ét fulgt hvert eneste spor, og denne gang håber jeg bare på, at der sker en positiv udvikling, fortsætter Hishammudin Hussein.

- Ethvert spor er et håb, tilføjer han.

Kevin må vente på svar: Point-strid trækker ud
Kevin må vente på svar: Point-strid trækker ud

Malaysia Airlines-flyet forsvandt 8. marts, da det var på vej fra Kuala Lumpur til Kinas hovedstad, Beijing. 239 mennesker var om bord på flyet.

Den internationale eftersøgning i havet og på landjorden efter passagerflyet har spændt over et areal på størrelse med Australien.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx