Af - 29/08-15 12:24

Skønhedsdronning: Sådan scorer du migSkønhedsdronning: Sådan scorer du mig

Så er der hjælp på vej til alle singlefyre, der er på jagt efter kærligheden. Skønhedsdronning kommer med råd til, hvordan piger skal scores.

Bildstrecke im Grossformat »

Har du et telefonnummer, jeg har nemlig glemt mit?

Må jeg give dig en drink?

Scorereplikker findes der mange af. Men virker de?

Den 19-årige britiske skønhedsdronning Amelia Perrin mener, efter at have været udsat for mange mislykkede forsøg, at fyre har brug for hjælp, når det kommer til at score piger. Det skriver Mirror.co.uk.

Amelia Perrin, der er kåret som 'Miss Great Britain,' kommer derfor drengene til undsætning med forslag til, hvad de skal gøre for at få opmærksomhed fra det modsatte køn, og hvad de for alt i verden IKKE skal gøre.

TV: Her afslører selvsikker reality-deltager sit bedste scoretrick
TV: Her afslører selvsikker reality-deltager sit bedste scoretrick

Drop de tragiske forsøg og send en drink over i stedet. Sådan lyder et af rådene fra den 19-årige babe til fyre, der forsøger at komme i kontakt med piger i byen.

- Send dem en drink, gå ikke over med den til hende, få tjeneren til at give den og fortæl hvem, der har sendt den over, lyder det fra den britiske skønhed Amelia Perrin.

På den måde føler pigerne ikke, at de er nødt til at tale med dig, men det viser stadig, at du er interesseret i dem.

- Det er langt mere subtilt i stedet for at spørge, om du må købe pigen en drink i et forsøg på at tale med hende, og det sparer dig for forlegenheden ved at blive afvist lige i dit ansigt, siger hun.

Men faktisk er natklubber og barer ikke stedet, hvor man skal prøve at score en pige. Kig i stedet efter en pige på dit arbejde eller i parken, lyder opfordringen fra Amelia Perrin, der selv har været udsat for mange uheldige forsøg fra drenge for at få hendes opmærksomhed.

Russisk skønhedsdronning mister sin titel: Hun var glødende nazist
Russisk skønhedsdronning mister sin titel: Hun var glødende nazist

Den værste episode hun husker, var engang, en dreng stoppede hende på gaden og tiggede for at få et kram. Men det stoppede ikke der:

- Den værste del var, da han forsøgte at ringe op til det falske nummer, jeg gav ham, foran mig, så jeg var nødt til at give ham mit rigtige nummer, fortæller Amelia Perrin.

Selv har Amelia været i et forhold med en journalist i et par måneder.

Den 19-årige brite, der skal konkurrere i den nationale Miss Storbritannien konkurrence til september, er dog sikker på, at drenge nok skal lykkedes med at score en pige, så længe de forholder sig cool og er tro mod sig selv.

Skønhedsdronning i opråb: Danske piger mangler selvtillid
Skønhedsdronning i opråb: Danske piger mangler selvtillid

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx