Af - 21/03-14 19:11; Opdateret: 22/03-14 09:55

27-årig kvinde sætter sin mødom til salg for to millioner27-årig kvinde sætter sin mødom til salg for to millioner

En anonym amerikansk studerende vil sælge sin mødom til højstbydende via en hjemmeside.

storybild

Hun hævder at være 27 år gammel, have grønne øjne, være 1,78 høj og veje 59 kilogram. Og så har hun i øvrigt efter eget udsagn aldrig haft sex.

Men du kan blive den første til at komme i seng med hende – den anonyme i medicinstuderende, der kalder sig 'Elizabeth Raine', har nemlig sat sin mødom til salg til højstbydende på en hjemmeside.

Du kan vinde Catarinas mødom i nyt tv-show
Du kan vinde Catarinas mødom i nyt tv-show

Hun håber at kunne tjene 400.000 dollars – det vil sige godt to millioner danske kroner – på sit første knald, men understreger, at der ikke vil være kærlighed involveret.

Kvinden lover at donere 35 procent af indtægten til velgørende formål.

Hun sælger sin mødom - for anden gang
Hun sælger sin mødom - for anden gang

Flere andre unge kvinder har tidligere lokket med lignende tilbud på internettet, men om det nogensinde rent faktisk er blevet til noget, er der ikke helt klarhed omkring.

På sin hjemmeside fremviser 'Elizabeth Raine' en stribe billeder af sig selv. Flere af dem kunne godt se ud som om de er blevet manipuleret mere eller mindre i Photoshop.

Hun solgte sin mødom: Har fået grønt lys
Hun solgte sin mødom: Har fået grønt lys

Samtidig er auktionen sat til at starte på 1. april, og det får flere internationale medier til at spekulere i, om der er tale om en aprilsnar. En presseagent forsikrer dog i mails til flere medier, at det er et rent tilfælde, og at der allerede er kommet flere bud, hvorfor man ifølge hende overvejer at fremrykke startdatoen for auktionen.

LÆS OGSÅ: Kunst: Han vil smide mødom på scenen - med en mand

LÆS OGSÅ: 17-årig svensk pige ville sælge mødom for 80.000 kr.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx