Af - 08/12-16 13:05

TV: Har du flyskræk? Her kan du få dulmet nerverne med en ... grisTV: Har du flyskræk? Her kan du få dulmet nerverne med en ... gris

USA har fået deres første lufthavnskælegris, der skal øge passagerernes rejseglæde.

Er du utryg, når du skal flyve? Nu kan man få dulmet sine nerver i San Francisco International Airport, for her er kælegrisen LiLou flyttet ind.

LiLou er USA's første registrerede lufthavskælegris, som skal være med til at optimere passagerernes lufthavnsoplevelse:

- Formålet med den kælne gris er at overraske og glæde lufthavnens mange rejsende med sin vindende personlighed, charmerende kostumer og ikke mindst farvede negle. Derudover elsker LiLou at lave tricks for de forbipasserende, siger Anders Bjerre Jakobsen, der er Account Manager i San Francisco Travel and SFO, i en pressemeddelelse.

Lufthavnen har mere end 300 dyr
Kælegrisen er ikke det eneste dyr, man møder, når man lander i lufthavnen i San Francisco. De seneste år har lufthavnen anskaffet flere kæledyr for at give passagererne en bedre lufthavnsoplevelse:

- Den (Red. LiLou) slutter sig til en stor flok af 300 velopdragne hunde, katte og kaniner, der hver især gør sit til, at de rejsende får en oplevelse, som de sent vil glemme, siger Anders Bjerre Jakobsen.

Ingen kælegris herhjemme
Herhjemme har Københavns Lufthavn ingen planer om at anskaffe dyr for at øge passagerernes rejseglæde:

- Vi har ikke nogen dyr i lufthavnen, udover de tjenestehunde som SKAT og politiet benytter herude. Jeg synes, at det er et sjovt initiativ, og vi lader os altid inspirere af andre lufthavne. Men vi er opmærksomme på, at vi skal være en lufthavn for alle, og også dem med allergier, siger Kasper Hyllested, der er pressechef i Københavns Lufthavn.

Københavns lufthavn har den seneste tid oplevet en stor vækst i antallet af rejsende børnefamilier, og derfor er de i gang med en stor ombygning af legeområdet. Og ideen om at have en gris eller kanin afviser pressechefen ikke helt:

- Jeg vil ikke afskrive noget endnu. Men at have dyr i lufthavnen står ikke øverst på vores liste med ønsker for det nye legeområde, siger Kasper Hyllested.

Du kan se den søde gris i videoen øverst.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Arriva efter Støjbergs...
bt.dk
Se billedet: TV-ekspert raser over...
bt.dk
Alvorlig ulykke i forlystelse: Casper...
bt.dk
En kronprins i highfive-højde
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx