Af - 07/08-15 17:00

TV: Han tager prøve i toilettet - resultatet ændrer deres liv for evigtTV: Han tager prøve i toilettet - resultatet ændrer deres liv for evigt

I en ny viral video bliver et par noget overrasket efter en test skaffet i toilettet.

Det er typisk kvinden i forholdet, som først finder ud af, hun er gravid og så kan overraske kæresten. Men i en ny viral video er rollerne byttet om.

Sam og Nia - et populært YouTube-par - bruger en stor del af deres fritid på at lave klip, som de uploader til deres mere end 200.000 følgere.

I deres seneste video tager Sam godt og grundigt fusen på Nia, efter de længe har forsøgt at få endnu et barn. Da Nia i frygt for at vække børnene ikke skyller ud, når hun har været ude at tisse om natten, kan Sam nemlig skaffe sig en urinprøve.

Overraskende: Så mange unge har været forelsket i en anden
Overraskende: Så mange unge har været forelsket i en anden

Med prøven tager han en graviditetstest for Nia, som slet ikke kender til hans planer. Og selvom Nia er gået to uger over sin menstruation, er den positive test også en overraskelse for Sam, som næsten ikke tror sine egne øjne.

I køkkenet kan han efterfølgende drilagtigt langsomt løfte sløret for nyheden over for sin intetanende partner. I videoen over artiklen kan du se, hvordan Nia reagerer, da hun får at vide, at hun er gravid - af sin egen mand.

Top 10: Her er de mest populære turistattraktioner i Østjylland
Top 10: Her er de mest populære turistattraktioner i Østjylland

Efterfølgende har parret lagt endnu en video op, som reaktion på at videoen har spredt sig så meget på så kort tid. På bare to dage har videoen nu rundet mere end 4 millioner klik.

Parret står blandt andet også bag denne feel-good video, som ligeledes tog nettet med storm, da den blev uploadet for lidt over et år siden.

LÆS OGSÅ: TV: Nailed it! Denne dreng synger Whitney Houston bedre end hende selv

LÆS OGSÅ: CHOK! Efter 39 år er de gået fra hinanden

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx