Af - 03/04-15 20:27

Dette babytøj vækker internettets vredeDette babytøj vækker internettets vrede

Babytøjfirmaet 'Wry Baby' er kommet i modvind over en ny kollektion af sparkedragter.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er lidt ligesom fortællingen om Holger Danske. Når Danmark er i nød, vågner kæmpen under Kronborg, eftersigende, og tager kampen op mod overmagten. Det samme må siges om internettet. Er der én, der er sur over noget, så skal internettet nok vågne, tage kampen op og i ekstreme tilfælde udvikle sig til regulære 'shitstorms'.

Og nu er vi på den igen. Én mands Facebook-opslag, hvor han kritiserer firmaet 'Wry Baby' for deres nyeste sparkedragter, er blevet delt over 9.000 gange på under et døgn og har skabt stor diskussion.

TV: Genialt! Far luller baby i søvn med 'lastbil'
TV: Genialt! Far luller baby i søvn med 'lastbil'

I had a very difficult time not raging out about this in the college store. These are onesies...for infants...guess which one is for girls and which one is for boys. THIS is the problem.

Posted by Jason Y. Evans on Thursday, April 2, 2015

Galleri: Disse halvnøgne kvinder skal ændre dit syn på kroppen
Galleri: Disse halvnøgne kvinder skal ændre dit syn på kroppen

Folk er nemlig ikke enige, om det er stødende eller bare sjovt. Billedet viser en sparkedragt til piger og en til drenge. Men hvor den til drenge siger 'Jeg er Super', siger den til pigerne 'Jeg hader mine lår'.

Og kritikken går så blandt andet på, at det er grotesk, at banke skønhedskrav ind i hovedet på piger allerede fra den alder. Efter kritikken har firmaet dog trukket dragten tilbage, men spørgsmålet står stadig. Er det sjovt eller stødende?

Modebranchen indfører stramme regler i kølvandet på Cover-skandalen
Modebranchen indfører stramme regler i kølvandet på Cover-skandalen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx