Af - 13/04-15 08:54; Opdateret: 13/04-15 10:14

Tragedie i USA: Tre-årig skyder og dræber et-årigTragedie i USA: Tre-årig skyder og dræber et-årig

- Der må have været voksne, som enten har forlagt våbnet, ladet det eller som vidste, at det var der, lyder det fra politiet.

storybild

(Billede: AP/Sean Krajacic/Arkivfoto)

En tragedie har ramt den amerikanske by Cleveland i staten Ohio. Her er en et-årig dreng blevet skudt og dræbt af en to år ældre dreng.

Den tre-årige dreng fik fat i pistolen, fordi den lå ubevogtet, fortæller politiet i Cleveland. Herefter er den pludselig gået af, og et skud har ramt den et-årige dreng i hovedet. Det skriver Cleveland.com

Episoden skete søndag eftermiddag, og den et-årige dreng blev efterfølgende kørt på hospitalet, hvor han blev erklæret død.

- Det er en trist dag for Cleveland. Den her fascination, som vi har for håndvåben, ikke kun i vores by, men i hele landet, bliver nødt til at stoppe. Det her er et meningsløst tab af et menneskeliv, fortalte politikommisær Calvin Williams efter ulykken.

TV: Ny politivideo viser minutterne inden betjenten affyrede otte skud
TV: Ny politivideo viser minutterne inden betjenten affyrede otte skud

USA raser efter endnu en hvid betjent har skudt en sort mand
USA raser efter endnu en hvid betjent har skudt en sort mand

Naboer til huset, hvor ulykken skete, har fortalt til Cleveland.com, at der boede en mor med sine tre børn. Politikommisæren har fortalt, at der var flere andre børn i huset, da pistolen gik af, ligesom at der har været mindst én voksen derinde.

Politiet er gået i gang med at efterforske sagen, og de arbejder ud fra, at en tre-årig ikke kan bære ansvaret for sådan en ulykke.

- Der må have været voksne, som enten har forlagt våbnet, ladet det eller som vidste, at våbnet var der og ikke gjorde noget for at sikre det, lyder det fra politikommisær Calvin Williams.

Det er endnu ukendt, hvordan de to børn var relaterede til hinanden, men den dræbte skulle være søn af moderen, der boede i huset.

Skuddrab i USA: Politibetjent er fyret
Skuddrab i USA: Politibetjent er fyret

LÆS OGSÅ: Obama og Castro klarede historisk møde uden spændinger

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx