Af - 11/09-16 15:14

TV: Her presser han forstenet spyt fra mundenTV: Her presser han forstenet spyt fra munden

Han følte en underlig smerte i munden - fem dage efter kom dette ud.

Videoen af en mand, der skubber en mærkværdig gevækst ud af munden er blevet set mere end en halv million gange på Youtube.

Det skriver Daily Mail.

Brandon Douglas havde i nogle dage gået med en underlig smertende fornemmelse under tungen i sin underkæbe. Den amerikanske mand, der er arbejder i flåden og udstationeret i Bahrain havde været til en fagmand med sin lidelse.

Ad! Se læge fjerne kæmpe fedtknude
Ad! Se læge fjerne kæmpe fedtknude

- Tandlægen fortalte, at det formentlig var en sten, der var ved at udvikle sig, og fire dage senere endte det med, at jeg pressede slamberten ud, skriver han på internetforummet Reddit, hvor den opsigtsvækkende video også er populær.

Efter morgenmaden kunne Brandon mærke noget, der var på vej ud og greb sin mobiltelefon og stillede sig foran badeværelsesspejlet for at dokumentere hele forløbet, hvor han presser den flere centimeter lange, hvide sag ud.

Se videoen i toppen af artiklen.

Advarsel

Stødende video. Tryk for at vise.

FØJ: Her prikker de hul på en 30 år gammel byld
FØJ: Her prikker de hul på en 30 år gammel byld

Den lange hvide sten er egentlig forkalket spyt, hvilket er noget, der kan udvikle sig, hvis spytkirtlerne bliver forstoppede. Det kan for eksempel ske på grund af dehydrering, dårlige madvaner eller på grund af indtaget af visse medikamenter.

LÆS OGSÅ: Ad! Derfor skal du ikke presse dine bumser

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx