Af Amalie Abildgaard - 11/10-17 21:18

Ufødt baby sparkede så hårdt i morens mave, at der gik hul i livmoderenUfødt baby sparkede så hårdt i morens mave, at der gik hul i livmoderen

Flængen var syv centimeter lang.

storybild

Peking University Shenzhen Hospital delte dette billede på deres konto. Det viser, hvordan barnets fod er udenfor kvindens livmoder.

En gravid kvinde fra Kina er blevet reddet, efter hendes ufødte barns fod sparkede sig ud af livmoderen, hvilket er 'ekstremt sjældent', hævder hospitalet.

Det skriver Daily Mail.

Den gravide kvinde, Zhang, havde haft et ar på sin livmoder fra en tidligere operation. Derfor var det lykkedes det ufødte barn at sparket sig gennem livmodervæggen.

Babyen, som blev en pige, var født i den 35. uge - altså cirka fem uger for tidligt. Fødslen blev gennemført via kejsersnit, og både barnet og moren har det godt, oplyser Peking Universitets hospital i Kina.

Den nybagte mor var taget til hospitalet i første omgang, fordi hun havde lidt af stærke mavesmerter i fem timer.

Men efter en scanning kunne lægerne se, at der var tale om noget meget mere alvorligt, end blot maveonde. Scanning viste, at babyens ben kom ud af livmoderen.

Lægerne vurderede, at Zhangs tilstand var kritisk og derfor påbegyndte de straks kejsersnittet. Efter blot 10 minutter kom den lille pige til verdenen - sund og rask.

Lægerne hævder, at bruddet på Zhangs livmoder var hele syv centimeter lang.

Arret har kvinden fået sig, da hun havde fået fjernet en tumor på livmoderen. I et opslag på det sociale medie Weixin opfordrer lægen til, at kvinder, der har fået gennemført lignende operationer, venter minimum to år med at få børn.

Episoden er ekstremt sjældent, og der er kun rapporteret 26 lignende tilfælde i hele verdenen, ifølge Daily Mail.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fik på puklen af sine tidligere fans:...
bt.dk
Prins Henriks nære ven fortæller:...
bt.dk
Er du anspændt og stresset? Giv dig...
bt.dk
Politiet: Mand fundet død i havn er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx