Af Finn Bjørvig Hansen - 18/08-17 19:08; Opdateret: 18/08-17 21:11

Stangstivt brudepar skulle på bryllupsrejse - det gik ikke helt som det skulleStangstivt brudepar skulle på bryllupsrejse - det gik ikke helt som det skulle

Et britisk brudepar var stangstive, i hvert fald bruden, så da de mødte op i Manchester lufthavn, for at tage på bryllupsrejse, gik det helt galt.

storybild

Darren Stanway og hans frue har det tilsyneladende morsomt på deres ferier. (Billede: Facebook / Darren Stanway)

Den 39-årige Darren Stanway havde drukket rigeligt med øl, og hans brud Nadia på 34 havde drukket masser af vin i taxien på vej til lufthavnen, da tingene pludselig blev alvorlige. Det skriver news.com.au.

Parret havde en 'uoverensstemmelse', da de dukkede op - for sent til at nå deres fly til Malta. En medarbejder i luthavnens teminal 3 mødte en fuld fru Stanway, der beklagede sig over sin mands aggressive opførsel.

Han havde, ifølge The Sun, overhørt følgende: 'Stupide bitch - det er alt sammen din fejl.'

Politibetjente blev tilkaldt for at tale med ham, men det førte bare til, at Stanway blev arresteret, efter at han fortalte dem: 'Jeg vil f***ing sidde her og drikke min f***ing øl - jeg ved, at jeg kan kontrollere min f***ing opførsel.'

Han blev sigtet for offentlig uorden, og hans kone fik en bøde på 90 pund (740 kr.). Parret menes at have nået et senere fly.

Ved retten i Manchester indrømmede Darren Stanway senere, at han havde være truende, og han fik en bøde på 260 pund (2.125 kr.).

Han undlod dog ikke at sige, at konen havde tømt tre flasker vin på den 27 km lange tur til lufthavnen. Den varer omkring 40 minutter!

Parret var blevet gift i kirken, men 'uoverensstemmelsen' skete den 28. juli, da de forsøge at nå et fly klokken 7.15.

En politimand blev kaldt til terminal 3, hvor et meget fuldt nygift par lavede ballade, med det resultat, at Stanway blev arresteret.

Da dommeren ved retten i Manchester spurgte Darren Stanway, hvad han ville gøre anderledes næste gang han skulle til lufthavnen, faldt svaret prompte:

'Ikke mere vin til konen.'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx