Af Jesper Larsen - 02/08-17 13:02

22-årige Martin skal have amputeret begge sine ben efter jordskælvet på Kos 22-årige Martin skal have amputeret begge sine ben efter jordskælvet på Kos

Det endte med at få voldsomme konsekvenser for norske Martin, at han blev ramt af jordskælvet på den græske ø Kos den 21. juli.

storybild

22-årige Martin Bakkejord Skolbekken fra byen Nes i Norge blev ligesom mange danske turister fanget i jordskælvet på den græske ø Kos, men hvor de fleste turister slap med skrækken, har jordskælvet nu ført til, at den ellers aktive unge mand skal have amputeret begge sine ben ved knæet.

Det fortæller han i et indlæg på Facebook, hvor han samtidig sender en stor tak til alle de mennesker, der har sendt ham støtte og opbakning. Samtidig erkender han, at det også er slut med livet som fodbolspiller efter over 100 kampe i den norske 3. division.

- Jeg vil gerne rette en stor tak til alle dem, der har sendt mig beskeder og støttet mig, det hjælper. En saga er slut for mit vedkommende efter ulykken på Kos. Jeg skal have amputeret begge ben op til knæene, så min tid som aktiv fodboldspiller er slut. Det er forbandet, intet mindre, skriver han i indlægget, hvor han erkender, at den kommende tid ikke bliver nem.

- Fodbolden har været en vigtig del af mig i 22 år, og det kommer det stadig til at være, men ikke på samme måde som før. Nogle dage kommer til at være gode, mens andre dage bliver dårlige. Men med al den støtte jeg har, så ved jeg, at jeg altid har nogen, som jeg kan tale med om det.

Den voldsomme uheld skete ifølge den norske avis Romerikes Blad, da en mur væltede ned over Martin under jordskælvet. Efterfølgende måtte hans kammerater grave ham fri fra murbrokkerne. Han blev fløjet med helikopter til et hospital i kritisk tilstand. Han slap med livet i behold, men han må nu indstille sig på et liv uden ben, hvilket han har tænkt sig at gøre med oprejst pande.

- Fremtiden er lige nu uvis. Det første der skal ske, er, at jeg skal bruge al den støtte, jeg har fået, som motivation til at bygge mig selv op til at blive en endnu bedre person, end den jeg var. Jeg kommer til at få proteser, så jeg kan gå, løbe, cykle og svømme, så den del er i orden. Det kommer til at blive godt. Peace out, skriver han.

 

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Stak af efter ydmygelse: Serena...
bt.dk
Se listen: Her er fraværet højest på...
bt.dk
Hamilton peger på sine rivaler: Tre...
bt.dk
Kan det betale sig at købe en brugt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx