Af - 15/02-16 20:04

Apple: Slut med jackstick - og iPhone går ned i størrelseApple: Slut med jackstick - og iPhone går ned i størrelse

Rygterne svirrer i gadgetverden. Den nye iPhone 7 dropper helt jack-indgangen til dine hovedtelefoner. Og så er der også nyt om en endnu mindre iPhone på vej.

Bildstrecke im Grossformat »

Tiden er måske kommet til helt at sige farvel til jack-indgangen i fremtidige iPhones. Det lille hul, der gav både lyd og en imponerende samling nullermænd, vil højst sandsynligt ikke være at finde nede i venstre hjørne på den nye iPhone 7.

Det skriver The Independent.

JUHUU: Så smart bliver iPhone-opladeren i fremtiden
JUHUU: Så smart bliver iPhone-opladeren i fremtiden

Grunden til at Apple helt fjerner jack-indgangen er, at de nu vil gøre plads til bedre lyd. I stedet for jack-indgangen vil der nu være en ekstra højttaler, der vil give stereolyd. Fremover skal du så smide dine hovedtelefoner ind i oplader indgangen i stedet - eller gå helt over til bluetooth.

Ifølge The Independent forventer mange derfor nu, at Apple udskifter deres velkendte hovedtelefoner, der skal i jack-indgangen, med nogle nye, der skal i lightning-indgangen i stedet.

Andre rygter går også på, at de helt skifter over til Bluetooth, lyder det i The Independents analyse.

Er din iPhone sløv? Sådan giver du telefonen friske muskler på få sekunder
Er din iPhone sløv? Sådan giver du telefonen friske muskler på få sekunder

Af andre Apple nyheder forlyder det nu også fra The Independent, at der umiddelbart efter et Apple event den 15. marts kommer både en ny iPhone og iPad på markedet.

Den nye iPhone kommer til at hedde iPhone 5se og kommer til at være i samme størrelse som iPhone 5s. En størrelse mange har efterspurgt, efter at de nye og større iPhones kom på markedet.

På trods af den mindre størrelse vil den nye 5se have de samme opdateringer som iPhone 6, en endnu hurtigere processor og et nyt kamera.

Den nye iPhone er Apples måde at få folk, der sværger til mindre smartphones, til at opgradere til de nyeste teknologier på markedet, skriver The Independent.

Gør din iPhone hurtigere med et simpelt trick
Gør din iPhone hurtigere med et simpelt trick

Nu skal Apple også bøje sig for kravet om universalstikket
Nu skal Apple også bøje sig for kravet om universalstikket

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx